Merhaba arkadaşlar. Yıllardan beri Forum script'leri uzerinde calışıyorum. Bu konuda cok iyi yerlere geldim. Bir onceki projelerimden bazıları başarılar elde etmiş olsa da, piyasada kalıcı bir yere sahip olamadı. Yeni bir proje ile, tekrar bu işe geri donmek istiyorum. Proje asla kucuk, basit, 1 - 2 ay sonra kapanacak, eğlenmek icin, can sıkıntısından acılacak bir proje değildir ve olmayacaktır. Butun detayları burada anlatmak istemediğimden ve bu sıcak yaz akşamında siz değerli arkadaşlarımın gozlerini daha fazla yormadan aranan yonetici turunu anlatmak istiyorum. Ayrıyetten ''Bu vasıflara ben uyuyorum, beni anlattınız sanki'' diyen arkadaşlar,

Pm ile bana ulaşabilirler. 7 gunluk kullanıcı olmadığım icin henuz e-mail adresimi yazamıyorum.

Projenin Kısaca Tanımı:

Online Oyunlar uzerine yoğunlaşan bir forum olarak acılacak bir sistem ile yola cıkacağız. Ozgun icerikli video'lar, gorseller, tanıtımlar, rehberler sunarak, kullanıcılarımızın ilgisini cekeceğiz. Belli bir seviyeye ulaştığımızda, buyuk oyun şirketlerinden bayilik alınıp, kullanıcılarımızın coğunlukta olduğu oyunlarda belli bir kar marjı ile satış yapılacaktır. Bunun ardından Server'lar kiralanıp, Silkroad, Knight Online, Metin2, Travian gibi Rpg, Fps, Fts, Browser gibi bir cok turde Turkiye'nin en cok sevilen ve oynanan oyunlarının ozel sunucuları acılıp, hedef kitleye hitap edilecek, boylelikle belli bir oyuncu kitlesine ulaşılacaktır. Yine bu ozel sunucularda, kendi belirlediğimiz fiyatlarla kullanıcılarımızın istekleri doğrultusunda satış yapılacaktır. Acılan ozel oyun sunucularının ''oyun ici satış'' bayilikleri, anlaşılan firmalara verilecektir. Belli bir sure gectikten sonra, sunucularımızı (server) kendi şirketimize taşınılacak.

Tabiki en baştan, en son seviye gelmemiz tahminen en az 3 - 5 yıl surecektir. Daha ilk aydan boyle bir şey bekleyenler, aklı fikri parada olanlar, lutfen irtibatta bulunmasınlar. Baştan soyluyorum. Ayrıca size uymayan maddeler varsa da hic tenezzul bile etmeyin. Ayrıca ben kalıcı olmam, iki uc gun sonra cıkıp giderim, arkama da bakmam diyen arkadaşlarda zahmet etmesin. Bu proje cocuk oyuncağı değil, olmayacakta. Bu yuzden cocuklarla uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum. Kabalığım icin ozur dilerim, lakin bu konu hakikaten cok canımı sıktığımdan, biraz ''ağır (!)'' konuşma gereksinimi duymak istedim.

Ayrıyetten maddelere bakıpta 7/24 online olmam gerek, cok calışmam gerek, bu iş beni oldurur, cok şey istiyor gibi terimlerden kacının olabildiğince. Bunun nedeni maddelerin yarısından fazlası karakteristik ozelliklerinizle alakalı. Diğer bir kacı Proje ile alakalı ki, zaten Proje ile alakalı olmayan birinin, burada ne işi var? Ayrıca kimse daha ilk gunden bu kadar yoğun bir iş temposu beklemesin. Demek istediğim şu ki, bu surec, yıllar icinde gelişimini tamamlayacak bir surec. Bu yuzden, bu bir kac sene suresince forumu en ust mevkilere getireceğiz. Demem o ki, oyun, game master'lık konuları cok sonraki konular. Şuanlık sadece forumla ilgileneceğiz! İlk once temelden başlayıp, yavaş yavaş diğer katları cıkacağız.

Aranan Yonetici, Moderator, Game Master:

* 18 Yaş uzeri,
* Hayalgucu yuksek, orjinal fikirlere sahip,
* Belli bir sure sonra (yaklaşık 5 sene) şirkette masa başı calışabilecek,
* KALICI,
* Buyuk duşebilen,
* Yeterince vakit ayırabilecek,
* Vbulletin, Phpbb, Smf cok iyi, her detayına kadar bilen, anlayan,
* Yeteri kadar İngilizce bilen, tercihen harici diller bilen,
* Piyasayı takip edip, buna endeksli duşunebilen ve fikirler geliştirebilen,
* Surekli irtibat halinde olabilen,
* Olgun duşunen, ani durumlarda kararlar alabilen, hızlı ve cabuk duşunen,
* Kullanıcılara muşteri gozuyle bakmayan,
* Yorumları, konuları ozgun, alıntı yapmayan,
* Ekip calışmasına yatkın, paylaşamaya acık, hevesli, kendine guveni olan,
* Oğrenmeye ac,
* Oyun oynamayı seven, her turlu Online oyunu kaldırabilecek bir sisteme sahip,
* Belli bir oyun gecmişi olan, Online oyunlar konusunda profesyonel,
* Anlatılanları cabuk kavrayabilen,
* Terbiyeli, durust, calışkan,
* Kullanıcılarla ilgilenebilen, cozum uretebilen,
* Yaptığı işi zoraki değil, zevkle yapan,

arkadaşlar alınacaktır. Lutfen ucret isteyen arkadaşlar hicbir temasta bulunmasın. Proje belli bir yere geldiğinde, herkesin hakkı fazlasıyla verilecektir, buna kimsenin şuphesi olmasın. Game Master alımları şimdilik yoktur. Ciddi olanlar, maddelere uyduğunu duşunen arkadaşlar ekleyebilirler.

Herkere iyi forumlar dilerim. Sağlıcakla, selametle.