Merhaba,
Uygun nitelikte bir arkadaş bulamadığım icin eski konuyu değiştirdim, yeni konu acmak yerine mesajımı duzenledim.
Kendimi tanıtayım. İyi olarak bilinen bir universitenin eğitim bolumu oğrencisiyim. 2 senedir Wordpress ve PHP konusunda kendimi geliştiriyorum. Okuduğum universite icin 3 site kurdum (galiba sunucu sıkıntısı nedeniyle aylardır kapalılar bu nedenle adres verdiğimde goremeyebilirsiniz.), proje aşamasında olan 2 site bulunmakta. Bunun haricinde, localhost denemeleri haric, 4 site kurulumu gercekleştirdim. Wordpress konusunda bilgimin duzeyini forumun ilgili bolumunden takip edebilirsiniz.

Projeye gelince... Oncelikle projenin yayımlanması icin bir aciliyet icinde değilim. Bu sene yaz mevsiminde yayımlanmak uzere eğitim konusu uzerinde wordpress tabanlı gelişmiş bir site acmayı duşunuyorum. Turkiyede bir benzerinin olmadığı bu yeni site eğitimciler ve oğrenciler icin kaynak ve yardımcı olacak. Bu yazdığımdan kesinlikle roman ozeti falan anlamayın Wordpress ile gelişmiş bir alt yapı kuracağız. Bu nedenle ortak olmayı duşunen arkadaşların oğretmenlik bolumu oğrencisi olması benim icin daha iyidir.

Projenin detaylarını burada anlatmayacağım ozel mesaj yardımıyla bana ulaşabilirsiniz.

Eğer Wordpress haricinde başka bir sisteme hakimseniz, projeye tartışıp icerik sistemini değiştirebiliriz. Orneğin Drupal'i tam incelemedim ancak bu konuda daha işe yarayabilir duşunuyorum. Bu nedenle başka sistemlere de hakim arkadaşlar bana ulaşıp bu konuda yardımcı olabilirse minnettar olurum

Kıstaslar
En az 4 yıllık bir universite mezunu veya oğrencisi olmak. (eğitim olması daha avantajlıdır, ancak şart değildir.) Wordpress'e gercek anlamda hakim olmak, calışma mantığını ve temel kodları bilmek. Projeyi sevmek (cunku uzun vadeli bir proje olacağı icin buna gercekten ihtiyacınız olacak). Duzgun bir bicimde Turkce konuşmayı ve yazmayı bilmek (cunku eğitimcilere hitap edeceğiz). Okuduğunuz icin teşekkurler.