Merhaba dostlar,
Yaklaşık dort yıla yakın bir suredir market sektorundeyim. Bir yıl kadar kurumsal firmada calıştım, ardından iki yıl da yerel bir marka adı altında franchise ile sektorde bulundum.
İki yıl icerisinde yaklaşık 10 mağaza kurulumu gercekleştirdim ve bunların sistemini yonettim. Uc ay olacak nasipse, kendi marketimi kurdum ve işletmeye devam ediyorum.
Gunumun yaklaşık 14 saatini markette geciriyorum. Bu markette gecirdiğim surecte, ek gelir olması amacıyla bir projeye yeltenmek istiyorum. Marketimde yaklaşık 3.000 kalem urun var.
Bu urunlerin icerikleri hakkında bir web site kurmayı duşundum ilk etapta fakat ne kadar başarılı olabilir emin olamadım. Bunun yanı sıra, icerik yerine tanıtım yapmayı duşundum fakat yine başarılı olabileceğine inanmadım acıkcası.
Hangimiz aldığımız urunun en ince detayına kadar inceliyoruz ki? Bunlar veya bunların dışında aklınıza gelebilecek, bu sektorle ilgili neler yapılabilir?
Nacizhane fikirleriniz varsa, oğrenmek isterim. Hem insanlarımıza hem de bana ufak caplı gelir getirecek bir hobi/uğraş olması amacı icerisindeyim.
Saygılarımla...
Edit: Kurmak istediğim site e-ticaret/sanal market değildir, sadece urunler hakkında bilgi vermek icindekiler v.s. icin.
Market Sektoru İcerisinde Proje Fikri Arıyorum
Beyin Fırtınası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Bilgi Arşivi
- Beyin Fırtınası
- Market Sektoru İcerisinde Proje Fikri Arıyorum