Amacımız: Amacımız hem muzik yayını yapmak, hemde webmaster Kategorisinde ceşitli dallarda bilgi vermek.
Yapmak istediğimiz:
Eğlenmek Sponsor Cekilişler yapmak Kendini geliştirmek isteyenlerin sorularını Canlı olarak yanıtlamak İnternette dolaşırken İnsanlara muzik dinletmek Dinliyicilerden Uzman veya bilgili olduğu alanda ses kaydı olarak anlatım alıcaz ve bunu calıcaz Skype Bağlantıları yapıcaz Sesini duyurmak isteyen Kişilerin duyularını yayınlıcaz orn: Cekiliş, bir oyunda Klan kurulumu Yeni Blog ve site Acan webmasterların reklamını yapıcaz ve tamamen Ucretsiz olucak
Yapmak istediklerimiz bunlar, ortak, sponsor veya yardımcı olmak isteyen kişiler tamamen bunları kabul ederek Bize katılabilirler.
Sponsor olmak isteyenlerden istediğimiz eksiklerimiz:
Radyo hosting: Sponsor cıkmazsa ben karşılıcam hostingi. Veya 1 aylıkta olsa sponsor olabilen olursa iyi olur, devamını ben getiririm.
Site tasarımı: Basit bir tasarım olabilir, yayını dinle, istek hattı gibi linkler şık bir tasarımla on planda olması yeterli. HTML olabilir.
Domain: 1 Yıllık domain sponsoru olunabilir, Webmaster radyosuna uygun bir domain varsa elinizde olur veya Yeniden reglenebilir.
Site hosting: Sitenin kurulacağı bir hosting sponsoru olunabilir, Kucuk caplı fakat trafiği yeterli olan bir hosting olabilir.
Logo: Yapılacak olan tasarıma uygun bir Logo. Basit ama şık bir şey olabilir başlangıc icin. Maskot'ta yapılabilir.
Yonetim ve Destek ekibi - Yardımcı olmak isteyenler:
Canlı destek: Online suresi yuksek olan veya belirli sureler icinde internette olup canlı desteği Yonetebilecek 1-2 kişi alınıcak.
Şuan sadece Canlı destek icin bir editor lazım.
DJ kadrosu ve DJ alımı
Dj alımı icin yaş sınırını 17 yapmayı duşunuyorum bu 16 da olabilir kadro oluşunca buna karar verilir.
Dj alımı icin kriterler: İyi bir mikrofona sahip olmalı. Daha once Sam yayın programını kullanmış olması veya daha once internet radyosunda Dj'lik yapması iyi olur, yapmadıysa bile oğretebiliriz. Belirlediğimiz gun ve sure icinde zamanında Bilgisayar başında yani yayında olmalı; olamıcaksa haber vermeli.
Ukala bir kişi olmamalı, Turkcesi duzgun ve dedikleri anlaşılır olmalı.
Konuşurken heyecanlanıp takılmamalı.
------------
Evet, şartlar ve kurallar boyle bunlar guzel bir yayın olması icin gerekli şeyler arkadaşlar, eminim kimse 13-14 yaşında bir kişinin kafasına gore şarkı caldığı bir yayın istemez
Eminim cook keyifli bir iş olucak, Forumdan DJ'ler secicez veya Saatlik yayın almak isteyenler olabilir onlarıda yayına alıcazki bize webmasterlık alanında bir şeyler oğretsin.
Şimdilik onemli olan: Radyo hosting, Domain ve Site hostingidir ve en son olarak Tasarım.. Radyomuz acılınca forumda duyuru yapılacak.
Yorumlarınızı esirgemeyin; Kimler bizimle? kimler bizi dinler?
Not: İşin cok uzamasını istemiyorum. Domain hosting vs. sponsor cıkmazsa Ben kendi cebimden hepsini halletmeye calışıcam. Ama elini taşın altına koyabilicek hocalarım varsa destek verirlerse cok iyi olur.. İyi forumlar.
B]Multi:[/B] Burası
Multi2: Burası
Multi3: Burası
Multi4: Burası

Alımlar icin konuya Gorev almak istediğiniz alanı ve iletişim bilgilerinizi yazmanız yeterli. İletişime gecilecektir (ilk once pm sonra msn vs.)