Uyarımı yaptım, ama yinede belirteyim. Aşağıdaki yazı spoiler iceriklidir. Selamlar, yine aklıma bir soru geldi ve merak ettin. Eski Save'im olmadığından, bilenlere sormak istedim. X bir oyuncu duşunun, bu oyuncu Geralt'ın Triss ile ilişki yaşamasını istiyor ve istikamet Skellige gorevini yapmadan once, deniz feneri sahnesini gercekleştiriyor. Daha sonra Skellige'a Yennefer ile buluşmak icin gidiyor, Yennefer'ın olaydan haberi olmadığı icin Geralt ile ufaktan flortleşiyorlar. Yennefer ile kaer Trolde'de laborotuvardan maskeyi calma gorevi var biliyorsunuz. Orada maskeyi alınca, iki secenek cıkıyor; burada boğulup oleceğiz ve seni opmek istiyorum şeklinde. Oyuncu, burada seni opmek istiyorum seceneğini secerse, Yennefer, Geralt ile başa baş kaldığı bir odaya ışınlıyor ve istersek malum sahneyi gercekleştirebiliyoruz. Eğer bu secenekten ilerlerse, son dilek gorevi etkinleşiyor bildiğiniz gibi. Peki bu gorevde, "burada boğulup oleceğiz" seceneğini sectikten sonra, namert gorevini yapmaya gidip, Sjakal'ı konuşturduktan sonra, gorev sonu yine son dilek gorevi etkinleşiyor mu, oyuncu yapabiliyor mu bu gorevi? Yoksa son dilek gorevinde yapabildiğimiz uzere, gorevi oynamadığımız icin Yennefer'ı reddetmediği icin, ileride tango uc kişiyle yapılır gorevi mi cıkıyor? İşin aslı, oyuncu ikinci seceneği secse dahi, her halukarda Yennefer'ı ileride reddedebiliyor mu?