Ve muhur taşını alıp "midden" adında olan derinliklere indim YouTube'dan izliyorum tabii ki neyse gerekli malzemeleri toplayarak Daedra set dizdim levelim 21-22 ama zırhların puanı mı az bilmiyorum. Bir haydut bile cok guclu vuruyor sanki Daedra setin bir anlamı yokmuş gibi. Sizce bu levelden kaynaklı bir durum mu? Yoksa normal bir şey mi level atladıkca duzelecek mi? Dediğim gibi oyun hakkında neredeyse bilgim yok oğrenmek istiyorum oyunun evrenine kapıldım cıkamıyorum.
Skyrim'de Daedra zırhı gucsuz geliyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Skyrim'de Daedra zırhı gucsuz geliyor
-
26-11-2022, 13:56:22Merhabalar, oyuna yeni başladım. Detayına kadar bildiğim yok. Belki bildiklerim %5 kadar kalabilir. Khajit ırklı bir karakter actım okculuk ve sinsilik yeteneklerinde ilerliyorum yalnız ağır zirh olarak Daedra zırhlarını yapmak istedim. YouTube uzerinden edindiğim bilgiye gore ruh kapanı buyusunu kullandım cağrı yeteneğini %100 yapıp Kışhisar Koleji'nde muhur taşı gorevini adımı hatırlayamadığım birisinden aldım olumsuz Dremora cagirip diz cokturdum.
Ve muhur taşını alıp "midden" adında olan derinliklere indim YouTube'dan izliyorum tabii ki neyse gerekli malzemeleri toplayarak Daedra set dizdim levelim 21-22 ama zırhların puanı mı az bilmiyorum. Bir haydut bile cok guclu vuruyor sanki Daedra setin bir anlamı yokmuş gibi. Sizce bu levelden kaynaklı bir durum mu? Yoksa normal bir şey mi level atladıkca duzelecek mi? Dediğim gibi oyun hakkında neredeyse bilgim yok oğrenmek istiyorum oyunun evrenine kapıldım cıkamıyorum.