Bu konuyu acmamda ki sebep internette takılıp zaman gecirirken cok fazla bir uğraş olmadan gunde ortalama 1 saatimizi ayırarak gun bakımından goze kucuk gelse de ay sonunda birikmiş olan parayı cekeceğimiz de butcemize dişe değer bir miktar girecek olmasıdır.Şimdiden belirteyim gunde 2 dolar 3 dolar gibi bir miktarı kucuk gorecek zengin arkadaşlarımız konuyu okumayı bırakabilirler.İhtiyacı olan arkadaşlarımın ise okumaya devam etmeleri faydalarına olacaktır.
İlk olarak internetten para kazanılır mı sorusunun cevabını sizlere vereyim.Evet kazanılır fakat bu kazanılabilecek parayı ayda 2000 tl 3000 tl gibi ucuk rakamlar bekliyorsanız umutlarınızı boşa cıkaracağım.Bir cok işci ve memur dışarıda zor koşullarda 10 saat 12 saat 15 saat calışıp alın teri doktukleri halde bu miktarları kazanamıyorlar.Biz ise evimizde,elimizin altında bilgisayar,kimseden emir almak yok,calışma saatimiz ne zaman istersek o zaman ve calışma suremiz en fazla 1 yada 2 saat olacak sonra utanmadan bu miktarlarımı isteyeceğiz?İnternetten cok para kazanılmaz mı oda kazanılır ama elinde sermaye icin yuklu bir miktarda para gerekir ve yatırım yaparsın buda risk demektir yada gider qumar oynarsın ve artık o para senin elinde sadece emanettir.
Artık kendi işimizden bahsetmenin zamanı geldi.Yapacağımız işte sermaye yok,risk yok sadece biraz sabır ve birazda disiplin gerekiyor.İster memur olalım ister işci yada oğrenci veya ev hanımı her gun az bir zaman dilimi ayırarak kendimize ailemize ek bir gelir sağlayacağız.Ornek olarak aile sahibi olan ağabeylerim ve ablalarım her ay faturalarınızı tamamını yada buyuk bir kısmını buradan sağlayacağımız kazanctan odesek guzel olmaz mı yada oğrenci kardeşlerim ve arkadaşlarım ailemizden aldığımız harclığın yanına buradan bir miktar daha koysak hem ailemize fazla yuk olmayız hem de sosyal hayatımızı maddiyat yuzunden kısıtlamadan biraz daha ozgur yaşasak guzel olmaz mı(Gidip de bir işadamının cocuğu gibi yaşamayız yinede elbet
Yazımın giriş bolumunu biraz uzun tuttuğum icin sizlerden ozur diliyorum fakat sizlere her şeyi acıklamak doğruları soylemek ve sizleri yanıltıp boş hayallere kapılmanızı istemediğim icin buna mecburdum.Eğer yazımı hala okuyorsanız beklentilerimiz uyuşuyor demektir ve şimdi internet ile evimizde nasıl para kazanacağımızı anlatabilirim.
Oncelikle kazandığımız parayı cekebilmemiz icin bir paypal hesabımızın olması şart.Hesabımızı acmak ucretsiz ve kolay işlemdir.Dikkat edilecek husus bilgilerinizi doğru vermenizdir cunku bunu bir nevi internet uzerinizdeki bankanız olarak duşunebilirsiniz.
Konu daha fazla uzamasın diye paypal a kayıt olmayı başka bir konuda resimli olarak anlattım ve buradan girip daha ayrıntılı bir şekilde bakabilirsiniz
Paypal işimizi hallettik.Şimdi size para kazanacağımız site yani clixsense hakkında bilgi vereyim clixsense yabancı siteler icerisinde en guvenilir,koklu ve odemelerinde sorun cıkarmayan bir PTC ( Paid To Click ) sitesidir ama binlerce turk uyesi bulunmaktadır. Diğer ptc sitelerine gore oldukca farklı bir kazanc sitemi vardır yani şoyle ki sadece reklamlara tıklayarak para kazanmıyorsunuz.Para kazanacağımız 3-4 bolumu bulunmaktadır.Bunlar reklamlar(genelde 3 ile 5 saniye suruyor),anketler(getirisi guzel),clixgrid diye bir oyunu var(10 $ a kadar kazanma sansımız var),taslaklar ve gorevler clixsense 'de olabilecek her turlu alternatif para kazanma teknikleri duşunulmuş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.Aşağıda resimli olarak daha ayrıntılı bir şekilde acıklayacağım bu bolumleri.
WİEW ADS BOLUMU(REKLAM TIKLAMALAR)
Her kullanıcıya gunluk 25 ile 40 arasında reklam verilmektedir. Bunların değerleri reklamı gorme surenize gore değişmektedir
Micro reklam = $ 0.001
Mini reklam = $ 0.005
Standart reklam = $ 0.01
Extended reklam = $ 0.02
İlk başladığınızda ekranda 25 civarı reklam goreceksiniz bu sayı gun icinde zamanla eklenen reklamlarla artmaktadır.Bu reklam linklerine tıkladığınız da en yukarıda 4 kopek 1 kedi resmi cıkacak ve sizden kedi resmine tıklamanızı isteyecektir ve 3 ile 30 sn arası zaman işlemeye başlayacaktır.Ne kadar uzun sure olursa bizim icin o kadar iyi daha cok para kazanıyoruz.(Kedi olayını size anlatıyorum ilk kayıt olduğumda rastgele tıklıyordum para gelmiyordu siz bu hataya duşmeyin

Reklamların değerleri sağ alt koşede yazmaktadır.Şuan benim 0,1$ değerinde bir reklamım tıklanmayı bekliyor
OFFERS BOLUMU(ANKETLER)
Offers icin en kazanclı kısım diyebiliriz.Burada bazı tekliflerden $10 hatta daha fazla kazanabilirsiniz.
Burada yapmanız gereken sizden istenen bir anketi doldurmak, bir bilgisayar programını indirip kurmak, bir alışveriş sitesine uye olmak ya da alışveriş yapmak olabilir. Kazancınız da teklife gore değişmektedir. Zaten tekliflerin karşısında kazanabileceğiniz tutar yazmaktadır.
TASKS BOLUMU(GOREV)
Size verilen gorevleri yerine getirmeniz karşılığında vaat edilen miktarı veren kazanc şeklidir. Gorevleri yapmanız reklam tıklamaya gore cok daha fazla kazanc sağlamanıza yarar.Yalnız burada size bir kac şey daha soylemek istiyorum.Buradaki gorevler her zaman acık olmuyor bilgisayar başında olduğumuzda belli surelerde kontrol etmemizde fayda var.İlk 1 hafta ben hic acık yakalayamadım fakat 2.hafta neredeyse her gun 3-4 task yakaladım.
Son bir şey daha soyleyeyim bu gorevleri yaparken ingilizceniz iyi değilse google translateden yardım almamız gerekiyor ve bizden istenilen şeyleri doğru şekilde yapmamız gerekiyor.Gerekli gorduğunuzde takdirde benle iletişme gecin ve ben size yardımcı olayım.Yazının sonuna mail adresimi bırakacağım.Gunde en az 10 saat onlineyim,ulaştığınızda aynı gun icinde geri donerim.

CLİX GRİD BOLUMU(OYUN)
Bu bolum ise oyun oynayacağımız bolum ve biraz şans gerekiyor. 30x20 yani 600 parcaya bolunmuş bir puzzle(yap boz) gibi duşebilirsiniz ve bu puzzle ın bazı parcalarında para odullerini var.
En kucuk miktar 0.10$ en yuksek miktar ise 10$.Her gun 30 deneme hakkımız oluyor.İstediğiniz parcaya tıklıyorsunuz ve 10 saniyelik bir reklamın acılıyor bitmesini bekleyip kapatıyorsunuz.
Ufak bir tuyo vereyim her gun aynı saatte ve aynı bolgeleri tıklayıp acarsanız kazanma şansı daha yuksek oluyor deniliyor.
ClixSensee Nasıl Uye Olabilirim ?
Yapmanız gereken cok kolay oncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. ClixSense ana sayfasına yonlenecek orada karşınıza cıkan formu doldurup Signup Now butonuna tıkladığınızda email adresinize onay bağlantısı gonderilecek o bağlantıya da tıkladığınızda uyeliğiniz tamamlanmış olacak.
ClixSense her turlu sorununuz olduğunda paylaşabileceğiniz Turklere ozel forum bolumunede sahiptir.
Dipnot
Şimdiden Bol Kazanclar...
Son olarak soylemek istediğim bir şey var yazımın en başlarında da yazmıştım sabırlı ve disiplinli bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor.Direk başlar başlamaz her gun 10$ kazanayım diye hedef koymayın kimi gun geliyor iyi anketler,reklamlar,tasklar ile 5,10 $ kazanıldığı da oluyor gun geliyor anket ve task olmuyor sadece reklamlarla idare ediyoruz.Clixgrid i saymadım şans işi o
Kafanızda bir soru kaldıysa yada bir yardıma ihtiyac duyduğunuz her an iletişime gecebilirsiniz.En kısa surede yardım icin geri donerim.
REFERANSLI LİNK
REFERANSSIZ LİNK
Arkadaşlar birde referanslı linkten kayıt olursanız cok sevinirim bu konuyu hazırlamakla ile baya uğraştım.Referanslı linkten kayıt olduğunuzda mail adresinizden sizle iletişime gecebileceğim ve yardım edebileceğim.Referanssız linkten kayıt olan arkdaşlarada bana ulaştıkları durumda yardım edeceğimi bilmelerini isterim
İnşallah herkes az cok istediği ve hedeflediği rakamları gorur ve faydası olur.Yazımı sonuna kadar okuduğunuz icin tekrardan teşekkur eder iyi gunler dilerim.