Merhabalar arkadaşlar. Witcher 3'e yaklaşık 200 saate aşkın bir zaman ayırdım ve oyundan ciddi anlamda bıktım gına geldi. Oyunu acmak bile istemiyorum ama "Card collector" dışında tum başarımlarını kazandım ve sadece o kaldı. Cok affedersiniz ama sırf o başarım icin artık boş boş Gwent oyunlarıyla bir 20-30 saat vermek istemiyorum oyuna. Oyunda konsolu actım ve "allgwintcards" kodu ile başarımı acmayı denedim ama olmadı. İnternette araştırdım. Benimle tıpatıp aynı durum ve sorunları yaşayan biri gordum Steam topluluğunda. (yabancı biri) ona verilen cevaplarına baktığımda konsolla olduğunu ama bazı kartların ayrı etten bizim manuel eklememiz gerektiğin soylemişler ve tum Gwent kartların listelerini paylaşmışlar tek tek kontrol edip eklememiz icin ama oyle uzun ve boş bir şeye de katlanamam ben o yuzden en son buraya geldim belki bana yardım edebilecek biri vardır diye. Yani kısaca tek isteğim sizden en hızlı ve basit yoldan o başarımı nasıl acabilirim acaba lutfen yardım eder misiniz?
Not-1: Konsolla allgwintcards kodu yazdıktan sonra eksik Gwent kart isimlerini soylemeniz yeterince cok yardım eder bana. Tek tek bulur eklerim onda sorun olmaz. Sorun onceden de bahsettiğim gibi tum hepsini kontrol ederek aramam cok uzun ve boş bir iş cidden.
Not-2: Arkadaşlar hileyle sizden bir şey istediğimin farkındayım ama bu Online bir oyun değil, başkaların kul hakkına girmiyorum ve Steam'de yabancı kişiler bile boyle şikayetlerde bulunmuşlar. Bence benim de boyle bir istek istememde sakınca yok. Cidden cok uzun zaman gomdum oyuna ve tek bir başarım yuzunden %100 bitiremem canımı sıkıyor.
Cozuldu Witcher 3 Gwent kart konsol kodu ile "Card collector" başarımını kazanma
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Cozuldu Witcher 3 Gwent kart konsol kodu ile "Card collector" başarımını kazanma