Daha oyunun başındayım ilk başta warrior ve knight arasında kalmıştım sonradan knight tercih ettim. Tatlı tatlı ilerledim ilk bolumu gecerek zindandan kurtuldum. Daha sonra 2. boss olan taurus demonla yuzleşiyorum ve cıldırdığım dakikalar başlıyor. Yahu zaten alan dar, ha kale surları ha evin balkonu o boyutta bir alanda boss savaşı yapmanın gerginliği bir yandan, ote yandan taurusun cevikliği tam kactım diyorum ani bir donuşle bir koyuyor ya canım yarıya iniyor yada ben aşağı iniyorum. Oyunun guzel yanıda zorluğu zaten ama genc yaşta kanser hastası olmak istemiyorum
Dark Souls Boss Savaşı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Dark Souls Boss Savaşı
-
26-11-2022, 12:38:26Arkadaşlar oyunda yeniyim biraz tabiki zorlanacağım oyunun kendisi zaten zor ama 2 gundur bir boss savaşını kazanamıyorum.
Daha oyunun başındayım ilk başta warrior ve knight arasında kalmıştım sonradan knight tercih ettim. Tatlı tatlı ilerledim ilk bolumu gecerek zindandan kurtuldum. Daha sonra 2. boss olan taurus demonla yuzleşiyorum ve cıldırdığım dakikalar başlıyor. Yahu zaten alan dar, ha kale surları ha evin balkonu o boyutta bir alanda boss savaşı yapmanın gerginliği bir yandan, ote yandan taurusun cevikliği tam kactım diyorum ani bir donuşle bir koyuyor ya canım yarıya iniyor yada ben aşağı iniyorum. Oyunun guzel yanıda zorluğu zaten ama genc yaşta kanser hastası olmak istemiyorumHer turlu oneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum oyunla ilgili. Dovuş ve savaş teknikleri stratejileri bosslar hakkında bilgiler taktikler ne olursa olsun onerinize acığım.