Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi sorunum boyle ama biraz farklı anlatayım. Benim bilgisayarım Witcher 3'u acamayacak kadar eski, hatta daha once yuklediğimde 3 FPS'den yukarı cıkamadım. Ben de arkadaşımın tavsiyesi ile oyunu GeForce NOW'dan oynamaya başladım. Sorunum burada başlıyor. Arkadaşlar, ben yeni oyun dedikten sonra Witcher 2 kaydınız yuklesin mi dedi, ben de evet seceneğini sectim. Witcher 2'yi daha once Steam'den alıp bitirmiştim. Oyunlar orijinal. Neyse, kaydı yukledim. Sonrasında oyunu oynadım ve Yennefer'i bulduktan sonra bizi bir yere goturduler. Banyo yaptırıp sakalımı kestikleri sahnede adamın biri bana sorular sordu. Witcher 2 ile ilgili mesela Triss'i mi kurtardın yoksa işte şu ejder buyusunu mu bozdun ya da ornek veriyorum, yine şehirden ayrılırken Lovreth'i mi sectin yoksa Roche'i mi gibi.
Sorum şu arkadaşlar: Ben zaten Witcher 2 kaydını yukledim de, bunları biliyor olmaları lazım değil mi acaba? Kaydım GeForce NOW'dan oynuyorum diye yuklenmemiş mi? Cevaplarınız bekliyorum.
Cozuldu Witcher 2 kaydını Witcher 3'te kullanmak
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Cozuldu Witcher 2 kaydını Witcher 3'te kullanmak