Surprizbozan: Spoiler Arkadaşlar ben bu oyunu bir turlu anlayamıyorum, iki kez hikayeye yeniden başladım, anlamıyorum. Birinci olarak bir bebeği olduruyorduk oraya geldim ama oraya gelene kadar hicbir şey anlamadığım ve karakterimin de gucsuz olduğunu duşunerekten tekrar baştan başladım, bu sefer gene karakter geliştirmedim, cunku anlamıyorum oyunu, bir amca ile gece gece ormanın ortasında ayin yapıyorduk, hayaletler falan geliyordu, hayaletler resmen iki vuruşta olduruyordu beni, bende sıkıldım sildim, şimdi tekrar indirdim ve gene baştan başladım, bu sefer bu oyunu anlayarak oynamak istiyorum, benim sıkıntım şu, ben Skyrim'den Witcher 3'e gecmiş biri olarak, bu Witcher 3'te Skyrim gibi boyle istediğimiz zaman da istediğimiz level de zırh, kılıc alma var mı? Yani oyun bize şu gorevi yap sonra kılıc almı diyor, yoksa biz kendimiz gidip kasılıp kılıc zırh mı alıyoruz? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Yukarıda da gorup şimdi şey dersiniz belki "neyi anlamıyorsun?" falan derseniz şunu anlamıyorum, ben karakter geliştirebilir miyim? Geliştirebilirsem nerelerde geliştirebilirim? Nasıl yaparım? Ben mi acele ediyorum? Dalga gecmeden duzgunce anlatırsanız sevinirim.