FaceBook, 800 milyonluk uyesi olan dunyanın en cok hit alan ve en buyuk sosyal paylaşım ağıdır. FaceBook, her gecen saniye hatta salise bir cığ gibi buyumeye devam etmektedir. Bu resme bakarak aklıma bir soru geliyor; bu kadar buyuk potansiyeli olan bir siteden para kazanmak mumkun mudur?
Biraz once anlattığım gibi, milyonlarca insan FaceBooku sosyalleşmek icin kullanmaktadır. Ancak, benim gibi duşunen ve internetten para kazanmak isteyen FaceBook kullanıcıları mutlaka vardır.
Kafanızı kaldırın ve etrafınıza bakın 7 den 70e herkesin artık bir facebok hesabı var. Ozellikle ekonomik alanda gelişmiş ulkelerde 70 yaş uzeri insanların dahi FaceBookta uyelikleri mevcuttur ve gunde en az bir kac kez bu siteye girip paylaşım yapmaktalar. Durum boyle olunca, FaceBook tan para kazanmak boynumuzun borcu olmuştur.
FaceBook ta sayısız topluluk, grup ve bireysel kullanıcı bulunmaktadır. Bu topluk, gruplara ve bireysel kullanıcılara tanıtacağımız kucuk bir yazı, satmak istediğiniz urune dikkatlerini cekebilirsiniz. Orneğin, FaceBook un Online Para Kazanma ile ilgili gruplarına kendi web sitenizi tanıtan yazı yazdınız ve bu yazınızdan dolayı geri donuşler olacaktır. Duşunun, eğer bir bebek arabası satıyorsanız, yuzbinlerce anne adayının bulunduğu bir gruba kendi urununuzden bahsetmek ne kadar işe yarar? İşin en guzel kısmı ise, yapacağınız bu reklam icin hic bir odeme yapmayacaksınız.
Buradan elde edeceğiniz geliri otomatik hale getirmenizi ve daha buyuk kitlelere ulaşmanızı sağlayan kullanımı son derece kolay kazanc programları da mevcuttur. İnternet uzerindeki bircok profesyonel satıcı bu kazanc programlarını kullanmaktadır. Her ne kadar sistem basit gorunse de, bu işten gercek anlamda para kazanabilmeniz icin profesyonelce hazırlanmış kazanc programlarına ihtiyacınız vardır. Aksi halde butun cabalarınızın boşa gidebilir.
FaceBook un internetten para kazanmak icin ne kadar onemli bir arac olduğunu gormeniz icin size verebileceğim en guzel ornek, son ABD başkanlık yarışında bile adayların birer profesyonel FaceBook promosyon hesaplarının olmasıdır. Hepinizin hatırlayacağı gibi, başkanlık adayları bu sitelerdeki uyeliklerini kullanarak milyonlarca dolar kampanyalarına destek almışlardı. Ancak burada en onemli olan şey, sizi profesyonelce yonlendirecek bir kazanc programa sahip olmanızdır.
Kısaca Nasıl Kazanacağınızı anlatmak istiyorum...
Facebooktan nasil para kazanilir?
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Facebooktan nasil para kazanilir?