Sosyal medyadaki yerinizi alın. Sanal dunya-yalan dunya diye duşunmeyin.Sosyal medya itibarınızı koruyun.Yazımızı dikkate alın Sosyal medyanın onemini kavrayın İyi okumalar dilerim
Sosyal medya gun gectikce rağbeti artan bir sektor,kendinizi sosyal medyada ortaya koymanız sizin icin-şirketiniz icin-geleceğiniz icin buyuk bir yatırım olabilir.Cok fazla abarttın diye aranızda duşunenler olabilir.İnanın bunlar abartı değil
Sosyal medyanın dijital hayat uzerindeki etkisini bilmeyenler icin bu duşunce gayet normal bir şey tabikide
Sosyal medya itibarı derken klavye delikanlısı olmaktan,kendini olduğunun dışındaki gibi gostermekten bahsetmiyorum.
Yok ben şoyle webmasterim,asarım-keserim demekle ,artistlik yapmakla bu iş olmuyor.Yaptıklarınızı sosyal medyaya yansıtarak kendinizi gostermeniz gerekir.Sizin ne iş yaptığınızı ve kimlerle iş yaptığınızı bilmeleri gerekir.Kısacası kendinizi gostereceksiniz,ne bir eksik,ne bir fazla
Buyuk duşunuyorsanız sosyal medya uzmanları ile bu işlerinizi yurutmeniz gerekir.Artık her şeyin uzmanı var.Uzman derken sayfa kasan-uye kasanlardan bahsetmiyorum.Gercek anlamda uzmanlardan ucretli destek almalısınız.Cakma uzmanlardan ve dolandırıcılardan uzak durmanız gerekir.İş bitmeden once parayı vermemelisiniz ve kişinin referanslarını incelemelisiniz..Guvenilir sosyal medya uzmanları bulmanız sizi bir adım onde başlatır.
Sosyal medya sitelerini de sık sık ciddi anlamda takip etmeniz gerekir.Başlıca sosyal medya siteleri:
Webrazzi,sosyalmedya.co,semiyun tarzı sitelerdir.
Nereden başlayacağınızı duşunebilirsiniz.Sosyal Medya Optimizasyonu Detaylı Anlatım adlı yazım sizlere nereden başlayacağınız konusunda fikir verecektir.
Bu anlamda internette sosyal medyada attığınız adımlar-yazdığınız yazılara dikkat etmeniz gerekir.Zira yazdıklarınız başınıza dert acabilir.Sizi vezir yapabilir ya da rezil edebilir.Yaralı stayla ergenlerden uzak durmanız sizin icin iyi olacaktır.
İyi bir strateji,iyi bir ekip,iyi bir itibar Bu uc şeyi birleştirin ve olacakları kendi gozlerinizle gorun
Son olarak sosyal medyanın onemi işte budur ovvv yeah demek istiyorum
Yazının Orjinal Linki:http://susma.in/sosyal-medya-itibari-cok-onemli/