Merhaba iyinet değerli iyinet uyeleri. Bugun sizlere arkadaşım Barış(beyn.org) sayesinde oğrenmiş olduğum ve bir suredir kullandığım bir siteyi tanıtacağım. Sitemizin adı: Paper.Li
Paper.li dediğimiz site, cok kullanışlı ve eğlenceli bir şey. Twitter hesabınızdan yetkilendirme istiyor. Veriyorsunuz gerekli izni ve sizin takip ettiğiniz kişilerin paylaştığı linkleri tarayıp one cıkanları size getiriyor. Sitenin dili İngilizce ama oyle cok zorlanmazsınız kayıt filan olurken. Kayıt olmak ve Twitter yetkilendirmesini vermek dışında yapmanız gereken bir şey cok fazla kalmıyor. Kendisi o gun hazırlanan gazeteyi, Twitter hesabınıza otomatik olarak postalıyor. Mesela; Gunluk Gibi Bir Şey adresinden bugunku "Gazeteme" ulaşabilirsiniz.
Peki bunun size ne faydası var? Elle tutulur gozle gorulur bir faydasını gormedim hani ciddi bir ziyaretci artışı falan sağlamıyor. Ama backlink acısından faydalı oluyor. Sitenizin ve isminizin bilinirliği acısından bir artı sağlıyor. Ayrıca SMO calışması yapıyorsanız illaki goz atmanız gereken bir sistem.
Bu yazıyı bugun blogum icin yazmıştım, site hoşuma gittiği icin sizlerle de paylaşayım istedim. Yazının orijinali Paper.Li ~ Gazete Gibi Bir Şey ~ ozanTi.Net Tam Tadında İnternet adresinde yer almaktadır.
Paper.Li - Gazetemsi
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Paper.Li - Gazetemsi