SADECE İLK 10 KİŞİNİN İLANLARI YAYINLANACAKTIR.

Merhaba arkadaşlar,

Kampanya 1 Aylık Ucretsiz websitelerinin reklamını yapabilecekleri guzel bir fırsat sunuyorum.

Daha once ucretli muşterimin reklamlarını yayınlamıştım. Aktif olan Muşterlerimin ilanları mevcuttur. Website tanıtım bolumunu yeni aktif ettim. Normalde tasarımlar icin Ucretledirme yapılmaktadır.

Bir Aylık websitelerinizin tanıtımı sonucunda ne kazanacağınıza bir bakaLım.Siteleriniz anahtar kelime yoğunluğuna gore ilk sıralara cıkarmak icin yayınlacağınız ilanda kullanacağınız başlık ve anahtar kelimelerin sitenizin iceriği ile alakalı olmasına dikkat ediniz.

KUPON KODU ALANINA YAZILACAK KOD : R10.NET

Site: http://www.dizaynstore.com

Kayıt icin Buraya Tıklayınız

Muşterilerimden Birinin websitesini "WEBSİTE TANITIMLARI" bolumune ekledim ve sonucları beraber gorelim.

Google aramalarındaki gorunum ve sonuclandırması aşağıdadır.

Nasıl İlan Eklemeliyim?

Oncelik olarak kucuk bir uyelik kaydı ile Sisteme Giriş Yaptıktan Sonra Aşağıdaki alandan Kategori seciniz. R10.NET icin ozel hazırladığımız website tanıtımları kategorisini seciniz.;

Kategoriyi Sectikten sonraki aşama normal bilgileriniz ve website adresiniz ile ilgili bilgi doldurma alanları gelecektir. Bunları doldurduktan sonra Ki aşama aşağıdadır.

Son adım olarak Bilgilerinizi Kontrol ediniz.

Onaylandıktan Sonraki Website Gorunumu;

Bilgi ve Sorularınız icin [email protected] adresiyle iletişime gecebilirsiniz.

Saygılarımla,

DizaynStore.com