Daha once paylaşıldımı bilmiyorum ama tam anlatım bulamadım ben. Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olur belki bende bu gun oğrendim bu siteyi bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim.
Surf siteleri sitenize hit cekmekte size cok faydalı olabilir.Sitenizde belli bir sure kalarak hem hitinizin artmasını sağlar hem de alexa değerinizi duşurur. Gercekten gozle gorulur bir duşuş sağlıyor.
Bir alman surf sitesi eBesucher. Uye olduğunuz andan itibaren surf yapmaya başlıyorsunuz ve 2 dakika icinde anında hitleriniz gelmeye başlıyor. İngilizce bolumude var.
Hitlerinizin kontrolu icin sayyac.com u kullanabilirsiniz.
Sitenin turkcesi maalesef yok ama ingilizce bolumu var yada google translate ile turkceye cevirip kullanabilirsiniz.
Once normal uye olun sonra email adresine gelen aktive koduna tıklayıp girin. Members area'dan Start & ınfos a girin Trafic exchange in altından Manage Pages dan sayfanızı ekleyin. Sonra Surf Now a tıklayıp BTP kazanmaya başlayın.
Bir sitede 15 snye duruyor ve siteleri gezikce BTP kazanıyorsunuz. Bir nevi kredi gibi. Referans linkinizinden arkadaşlarınızı uye yaparak da BTP kazanabilirsiniz.
15 e kadar site ekleyebiliyorsunuz.
Ziyaretcilerin anında gelmesi cok iyi normal surf sitelerinde aradan 2-3 saat gecmesi gerekiyor bazen 1 gunu bile bulabiliyor ziyaretcilerin gelmesi fakat burada oyle değil 2-3 dakika icinde geliyor.
Uye olmak icin:
(adsense den banlanmanıza yol acabilir adsenseli sitelerde kullanmayın)
Link : http://www.ebesucher.com
Sitenize Bedava Hit Cekin . . .
Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları
- Sitenize Bedava Hit Cekin . . .