Merhaba arkadaşlar,
Bircok kişinin alexa bolumunde ceşitli gruplara katılarak hem zaman kaybettiği hem de cok az bir duşuşle yetindiğini gordum ve kendi yontemimi sizin sitelerinizde de uygulamaya karar verdim. Yontem r10'da daha onceden paylaşıldı mı diye araştırma yapmadım ama direkt olarak uyguladığım yontemin paylaşıldığını duşunmuyorum.
Garantili alexa duşurme nedir?
İstediğim bilgileri verdiğiniz andan itibaren siteniz hakkında calışma yapıyorum ve kısa sure icerisinde ( genelde 2 gun ) duşuş başlıyor.
Anlaşmaları neye gore yapıyorsunuz?
Anlaşmaları sitenizin mevcut durumuna gore duzenliyoruz. Alexa değerinize gore calışma yapılıyor.
Yapay bir duşuş mu?
Duşuş kesinlikle yapay değildir ve hep surecektir. Ucreti aldıktan sonra siteniz eskisi gibi kotu alexa'ya doğru gitmeyecektir.
Ucret nedir?
Ucretler sitelerin mevcut durumlarına gore verilecektir. Lakin 50 TL'den başlayan fiyatlarla calışma yapacağım.
Referansların var mı?
Referanslarım mevcuttur. Site adreslerini vereceğim ve kısa suredeki duşuşe tanık olacaksınız.
Sana nasıl ulaşabiliriz?
İyinet uzerinden ozel mesaj atabilirsiniz.
MSN : ersin @ monoksit.com ( boşlukları siliniz )
Telefon yalnızca ciddi alıcılara verilecektir.
Referansları el ile yazmak gerekirse;
6 gunde 1.250.000 lerde olan site 950.000 lere gelmiştir. Kısa sure icerisinde daha fazla duşuşe tanık olacaktır.
6 gunde 4.500.000 lerde olan site 1.600.000 lere gelmiştir. Bu duşuş 1.000.000 altına birkac gun icerisinde gelecektir.
25 gun icerisinde 2.000.000 olan site şu an 590.000 dedir.
yine 300 hitli bir sitem 111k alexa'ya sahiptir.
Sistem kesinlikle sağlıklıdır.
Başlangıc olarak 5 kişi ile calışmayı duşunuyorum. Ardından işler teslim edilip yorumlar alınınca duruma ve zamanıma gore başka 5 kişi ile calışabilirim.
Paranın yarısı işten once, diğer yarısı iş ortasında alınır.
Garantili Alexa Duşurme ( Ucretli - Referanslı )
Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları
- Garantili Alexa Duşurme ( Ucretli - Referanslı )