"Yorum yaptım" yazmasına rağmen "YAPMAYANLAR" listesi:
1)
2)
3)
Diğer alexa konularında olduğu gibi yorum karmaşası yaşanmaması ve son yorum yapan kişinin mutlaka yorum yapmasını sağlama amacı ile izleyeceğimiz yol farklı.
---------------------
Peki Ne Yapacağız?
1) Konudaki SON KİŞİNİN Alexa sayfasına yorum yapacaksınız.
2) Yorum yaptığınızı konu altından belirtip Alexa sayfa linkinizi vereceksiniz. (Link kısaltma servislerini kullanarak vermeniz onerilir. Alexa linkinizin boyle bir konu icinde acık bir şekilde yazmaması iyi olur kanaatindeyim.)
---------------------
Konuda Son Mesajı Yazan Kişiye Daha Onceden Yorum Yapmıştım?
Bu durumda yapabileceğiniz iki şey var:
1) Farklı bir alexa hesabı daha kullanarak 2. hesap ile yorum yapmak. Fakat alexa yorumlarınızın etkili olması amacıyla, iki hesaba da aynı ip ile bağlanmamanız hem sizin, hem de yorum yaptığınız kişilerin yararına olacaktır.
2) Daha onceden yorum yapmadığınız birinin gelip o kişiye yorum yapmasını BEKLEMEK.
---------------------
Neden İstediğime Yorum Yapamıyorum?
Diyelim ki ben sana yorum yaptım ve konuya son mesajı yazdım. Bu sayede 1 kişiye yorum yapmış oldum. Daha onceden bana yorum yapmış Ahmet adlı arkadaş konuya gelip başka birine yorum yapıp, konuya da mesaj bırakırsa, bir sonraki kullanıcı bana değil, Ahmet'e yorum yapacak. Yani Ahmet sayesinde Alexa sayfama bir yorum eksik yazılmış olacak.
---------------------
Bu dediğim bir kişinin başına geldiğinde belki onemsiz gibi gorunebilir fakat konuda şu an 240'tan fazla mesaj var. Ve bu olay onlarca kez oldu. Bu da onlarca insanın hakkının yenmesi demek oluyor. Yani diğer alexa konularında olduğu gibi.
Bu sayede Alexa sayfasına en fazla yorum almak isteyen kullanıcılar konuyu surekli takip edecek ve son mesaja ilk cevap veren kullanıcı Alexa sayfasına yorum alacak.
---------------------
YORUMLARI NASIL YAPACAKSINIZ?
Yorumlar 5 yıldızlı olmalıdır ve KESİNLİKLE Dislikes secenekleri SECİLMEMELİDİR.
NOT: Yorumlamayı nasıl yaparım diyorsanız? (Mutlaka Okuyun...)
Yorum yapmaya ek olarak şu işlemi de yaparsanız alınan verim daha fazla olur :
Hocam alexa yorumu bırakan kişiler şu işlemide yapsa cok daha guzel oolur
Genişletmek icin tıkla ...

Bu işlemide kesinlikle uygulayın.