Değerli Arkadaşlar siteme google reklamı almak istiyorum. ama merak ettiğim bazı şeyler var. cevaplarsanız sevinirim.
1- forumda satılan adsense hesapları neden satılıyor, kendimiz acamıyormuyuz? burdaki espri nedir?
2- diyelimki siteme google reklamı aldım. yanlışlıkla panele girdiğim ip den tıkladım. google beni hemen banlıyormu?
3- diyelimki siteme aldığım google reklamını beni sevmeyen biri sitede surekli tıklayıp durdu. google bundan şuhelenip bizi banlıyormu? mantıken banlamaması lazım ama ne oluyor merak ediyorum.
4- google reklamları hesapları el değiştirirken gmail adreslerine bağlı olduğu icin mail adresidemi veriliyor?
5- google amca adsanse hesaplarını turkiyeye oderken ne gibi zorluklar cıkarıyor?
6- adwords almam sitemin adwords limitim tukendikten sonra ust sıralara cıkmasına yardımcı olmaktamı? torpil geciyormu yani
7- adsanse hesapları duzgun kullanıldığında , kurallara uyulduğunda sebepsiz banlanabiliyormu? mesela hesabımda iyi para birikti. google ustune yatıyormu?
8- adsanse ile birlikte aynı sayfada başkasının reklamını almam yasakmı?
Cevapları az cok tahmin edebilsemde bu konuya tam bir bilgi ile girmek istiyorum. yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.
Birkac sorum olacaktı.
Google Adwords (ADS)0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adwords (ADS)
- Birkac sorum olacaktı.