evet kiki denilen ruh veya herneyse duydunuz mu hic?kısaca bahsedeyim.
6 tane kibritle cağırılıyo.3unu sen alıyosun 3 unu karşındaki.sonra ikisini baş ve işaret parmaklarınla tutuyosun kibritlerin ucu karşındaki insana donuk olarak.diğerinide kendine paralel bi şekilde tutuyosun.yani aynen U harfi gibi.karşındaki de bunları aynen yapıyo.
sonra icinizden 3 kulhu bir elham okuyosunuz.daha sonra sorun,KİKİ GELDİN Mİ diye.gelirse kibritler ice dışa yada yukarı hareket ediyor.mesela icinizden birini soruyosunuz.diyelim engini tanıyomusun.kibritler iceri giderse evet,dışarı giderse hayır yukarı giderse bilmiyorum demek.ben sırf denemek icin kendimle ilgili bazı şeyler sordum ordakilerin bilnmediği ama başka cevremin bildiği,onlara doğru cvp verdi.ha bu arada gondermek icinde 3 kulhu bir elham okuyun ve kiki gittinmi diye sorun.kibrit hareket etmezse tamamdır.
fakat sakın yollamadan kalkmayın işin icinden.
ben inanclı biriyim ve bu şeylerden cok korkarım.bi gun kalabalıkta bunu yapıyolardı ben bırakın bu işleri filan olmaz oyle şey diye dalga geciyodum.aynen benim gibi duşunen bir arkadaş olum lan gercek benlede cağırdılar dedi.bende yaptım ve oldu.gercekten kibrit oynuyor.karşındakinin numarası değil cunku bende başka biriyle yaptım yeni oğrenen ve o da benim oynadığımı duşundu.her neyse.
ben bunları anlattım ama boşverin uğraşmayın bence.
sonra merak peşinizi salmaz.
ilmi bırakmamak lazımm!!!