Merhaba arkadaşlar,
Sağlam projelere, iyi fikirlere, ortaklık duşunebilirim....
1-Proje cok ilginc, sacma, absurd olabilir, incelerim, dinlerim...
2-Yerli, yabancı olabilir, ingilizce olabilir, dunyaya hitab edebilir.
3-Dini, milli olabilir...
NO PROBLEM...
1-Başlangıcda host sponsorluğu şeklinde.
2-Zaman icinde proje iyiye gideceğini kanıtlarsa,Getirisine ve Gelecek tepkilere gore, bizi daha ileri goturecekse, ek yatırım. (Bu 2 ay icinde de olabilir 6 ay icinde de, sitenin durumuna bağlı)
Yani karşılıklı adil bir calışma ve ortaklık....
Yeterki site sozde değil yeşil sahalarda kendini kanıtlasın.
Bir kac ay icinde kendini gostersin...
Ozellikle abone sağlayabilecek sistemler olabilir...
Proje hic bir şey yapamazsa hic kasmayın, canınız sağolsun.....Yeterki fikir iyi olsun ve siz azimli olun.
ORTAKLIK ŞARTLARI :
%50 - %50.....
Detaylar konuşulur, sorun değil...
ARADIKLARIM :
1. Oncelikle efendi, uyumlu, calışkan, azimli, anlaşabileceğim ve işten bıkıp, yarım bırakmayacak bir arkadaş...
2. Yazılım kodla'madan vs..anlayan, sisteme kendi hakim olup, geliştirebilecek, ya da başka yerden bir modul vs..alınacaksa bile işin puflerini bilen devamlı başkasına muhtac olmayacağımız biri tercihimdir. (Cunku ben teknik işlerden fazla anlamam)
3. İşin icinde cinsellik, *****, cakma, ahlaka aykırı, yasal olmayan bir şey olmayacak...
4. İstanbul'da olması tercihimdir.
YAPABİLECEKLERİM :
Kişinin işine fazla karışmam, rahat olabilir....yeterki durust,uyumlu ve azimli olsun...kendi işini sahiplensin...benden işle ilgili yardım isterse zaman zaman yardım edebilirim.
İlgilenen arkadaşlar proje detaylarını, başlangıc maliyetini, zaman icinde oluşabilecek maliyetleri, ne kadar zamanda devreye sokulup ne kadar zamanda para kazanabileceğini ve orta vadede tahmimi getirisini benim anlayabileceğim sadelikte bana PM atarsa, goruşebiliriz...selamlar,
Projelerinize ortak olunur...
Freelancer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Projelerinize ortak olunur...