Evet arkadaşlar ilk gelen 10 kişiye muhteşem bir kampanya sunuyorum

20 forum ve site tanıtım sitesinde, tanıtım + 111 kişiye e-mail atarak reklam + sitenizi tum buyuk arama motorlarına ekleyip aynı zamanda ceşitli kategorilere ayrılmış 300 bin uzerindeki bağlantı sayfasına ekleme + logo yapımı sadece 5 tl

Sizin icin ufak bir hesaplama yapalım eğer bizi secerseniz ne kadar kazancını olduğu hakkında.50 tane forum sitesinde tanıtım ortalama 10 tl.Biz 20 tane sitede tanıtım yapıyoruz buda 4.5 tl yapar.Peki ustune ustluk maille tanıtım veriyoruz.111 mail tanıtımı.Buda yaklaşık 2 dolar gibi bir şeydir yani 3 lira.Şimdiye dek 7.5 lira yaptı demi ancak daha bitmedi.Tum arama motorlarına ekleyip 300 bin bağlantı sayfasına ekliyoruz.Şimdiye kadar boyle bir hizmet gormediğim icin onun fiyatını tahmin edemiyorum.Ustune birde logo yapıyoruz ortalama logolar 2-3 liraya satılıyor ki daha fazla olanları da var. Kac para yaptı 10,5 lira
Yani 10 lira 50 kuruş. Peki siz bize ne odeyeceksiniz sadece 5 lira yani 5.5 lira kazancınız var.

Ayrıca iş sonrasında size tanıtım yapılan tum sitelerdeki konu linkleri verilicektir.Maillerin raporunu ss alarak vereceğim .Zaten logoyu direkt size vericeğiz. Diğer hizmetimizde promosyon.

Yalnızca ilk gelen 10 kişiye veriyorum bu hizmeti.Tanıtım yazısını siz yazacaksınız.Eğer bizim yazmamızı isterseniz ucrette 1 lira artış olacak.

Odeme şekli turkcell mobil odemedir.Başka bir odeme şekli kabul etmiyorum.
2 lirayı işten once geri kalan 3 lirayıda işten sonra alıyorum.

Not: Mail adreslerinin hepsi zamanında moderatorluk yaptığım forumdan alınmıştır.Hepsi calışmaktadır.

Ticaret Yapmış Olduğum Referanslarım: Maykcan.com
Daha referans eklenecektir.

Ekleme: guncel