Merhabalar arkadaşlar,

Ayın 20'si ve civarında yazılan cekler teker teker elimize ulaşıyor bildiğiniz gibi. Benim henuz gelmedi ancak bugun yarın gelecek. Miktarı da 400/500 $ arası.
Daha once aldığım 3/5 ceki yurtdışında aldığım icin ne komisyon ne cekin bozdurulması hic bir zorluk icermiyordu.

Ancak Turkiye'ye geldiğimden beri ve bu forumu takip ettiğimden beri Turkiye'de cek bozdurmanın deveye hendek atlatmak gibi bir olay olduğunu gordum

Mp3arsivi arkadaş 45 gun demiş.. Diğer bir arkadaş yok bilmem 60 $ komisyon demiş. Bu konuda daha once Google ceki bozdurmuş & tecrube sahibi birilerinin bilgisine ihtiyacımız var sanırım. Bildiğim kadarıyla Sticks arkadaş bu konuda bilgili Kendisi 500/600 $ lık ceklerini 5/10 YTL vererek 4 iş gunu icerisinde bozdurabildiğini soyluyor.( YapıKredi'de ) Parayı cekme icin de banka memurunu muduru inandırmanız gerektiğinden vs. bahsetmiş. (İlgili mesajın linki : http://forum.iyinet.com/showthread.php?p=40133#post40133)

Nasıl boyle bir celişki olabiliyor ? Benim şişahsen ailem aracılığı ile bankalarla (ozellikle YapıKredi) guclu bağlar bulunmakta ve de bu konuda sorun olacağını duşunmuyorum. Peki ya diğer arkadaşların yaşadığı celişki nedir ? Cok merak ediyorum..

Konu ile ilgili goruşlerinizi ve de daha once cek bozduranlar da kac YTL masrafa ve de kac gun icerisinde cekleri bozdurduklarını yazarlarsa,memnun oluruz.

Sevgiler, saygılar...