Merhabalar,
Bir webmaster sitesinde okumuştum bu makaleyi sizlerlede paylaşıyorum.
'' Adım adım anlatmak gerekirse:
1. Google.com'a girip, şu arama kodunu (" inurl:index.php "powered by vbulletin" +health ") yapıştırıp enter'a basıyoruz. Not: "Kırmızı renkte belirtmiş olduğum kısma siz iceriğiniz ile alakalı bir kelime yazabilirsiniz."
2. Bu sayede karşımıza dofollow profil backlink alabileceğimiz forum siteleri cıkıyor. Sectiğimiz herhangi bir foruma girip, bir uyelik acıyoruz.
3. Ardından "Edit Profile" kısmından "HomePage URL" kısmına sitemizin adresini yapıştırıp, ayarlarımızı kaydediyoruz.
4. Son olarakta, profil sayfamızın linkini once pingler gibi bir ping sitesinde pingliyoruz. Daha sonra ise sosyal imleme sitelerinde bu linki paylaşıp, profil sayfamıza da backlink sağlamış oluyoruz.Tum bu işlemleri yaptıktan sonra sitemiz icin kalıcı profil sayfalarından backlink sağlamış olacağız. Fakat hayatta herşeyde bir orantı olduğu gibi, bu işte de aşırıya kacmamak cok onemli noktalardan biridir. Sitenin iceriği ve yaşına gore gunluk acacağınız profil sayfalarının sayısını iyi ayarlayın ki, daha sonra filtre tehlikesi yaşamayın.
Şimdilik anlatacaklarım bu kadardı. Bir sonraki makalemde, başka bir backlink alma yonteminden bahsedip bu profil link sistemini daha aktif bir şekilde kullanmanın inceliklerini anlatacağım.
Backlink'iniz bol olsun....
ALINTIDIR : Orjinali icin tıklayınız
Profil Backlink Alma Yontemi [ DoFollow Olarak ]
Google Optimizasyon0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Profil Backlink Alma Yontemi [ DoFollow Olarak ]