Oncelikle : Saldırı yapan kişiler , biz bu işle ailemizi , cocuğumuzu gecindirmeye calışıyoruz. Bizden gectik 3-5 yaşındaki bir cocuğun rızkından ne istiyorsunuz ?
Rica ediyorum bu şekilde kimse kendisini ifade etmeye calışmasın.
Merhabalar arkadaşlar , piyasada bir cok "site inceleme" sitesi var biliyorum.
Fakat biz bu hizmet en faydalı nasıl verilebilir diye calıştık ve sizlere sunuyoruz .
Sistem şu an betadır ve en guvendiğimiz geliştirme yontemi sizin tavsiyelerinizdir.
w3.senindir.net ne işime yarar ?

Google pagerank Alexa Dmoz: Yahoo Directory: Google backlink: Yahoo backlink: Altavista backlink: Google indexi: Bing indexi: Yahoo indexi: Altavista indexi: Google Bot son ziyaret: Gibi standart tum değerleri oğrenebilirsiniz.
Başka neler oğrenebilirim / yapabilirim?
Site hızını
Sitenin bulunduğu serverı
Sitenin bulunuduğu ip yi
Site hakkında kısa bir acıklama ve tahmini anahtar kelimelerini
Sitenin WHOIS bilgilerini

*O site ile aynı serverdaki siteleri gorebilirsiniz.

W3 u ; w3.senindir.net/r10.net şeklinde direk adres satırından yazarakta kullanabilirsiniz.

Ve yakında hicbir Turkce servisde bulunmayan ozellikler geliyor.

Bir site hakkında , bir webmasterın o siteyi incelemek icin ihtiyac duyabileceği hemen hemen herşeyi bir sayfada toplamaya calıştık . Umarım faydalanırsınız. Fikirleriniz bizim icin cok kıymetlidir.
Kullanacak olan herkese şimdiden teşekkur ediyorum.
Şu an yayındaki versiyon betadır . 1 aya kadar kararlı surume gececeğiz inşallah.
Yazılım hizmeti icin Turkhero ya , barındırma hizmeti icin Vendor Hosting e teşekkurler.