merhaba,
wordpress ile oluşturduğum bir bloga sahibim. bu blogda bir site haritası oluşturarak google'a gonderdim. gonderdiğim doksan url'den sevken sekizi indekslendi ve yaklaşık olarak bir hafta oncesine kadar google webmastera girdiğimde sorun olmadan hepsini gorebiliyordum. ancak bir haftadır google webmastera girdiğimde gonderilen url'ler bazen beş tane bazen on uc tane bazen elli altı tane gorunuyor. bazı url'lerin karşısında da "DNS araması zaman aşımı" ifadesi yer alıyor.
bu duruma karşın ben de sunucumda bir sorun olduğunu duşunerek sorumlularla iletişime gectim. verdikleri cevap doğrultusunda sunucuda bir sorun olmadığı ortaya cıktı.
şimdi google webmasterda zaman zaman backlinklerimin de 500 ile 8000 arasında oynadığını gorerek bunun google'da yaşanan normal bir dalgalanma olduğunu duşunuyorum.
sizden isteğim bunun normal bir dalgalanma olduğu konusundaki duşuncem doğru mudur? daha once benzer bir durumla karşılaşan var mı? yoksa site haritamdaki url'lerin google tarafından gorunmeyip zamanla silinmesinden endişe edip başka bir yerde hata aramalı mıyım? sorularına cevap vermeniz. teşekkur ederim.