Merhaba arkadaşlar size bu yazımda google de hızlı index almak icin bir kac temel ipucları vereceğim...

Genelde bilinen yontemlerdir ama bilmeyen arkadaşlarda bir hayli fazla, lafı uzatmayı sevmem direk konuya giriyorum..(bu tarz konularda anlatıma girmenin daha makbul olduğunu duşunuyorum)

Hızlı index almak icin temel 3 maddeyi ben oluşturdum ekleme yapmak isteyen arkadaş varsa yorum bırakarak listeye ekleme yapabilirim.Arama motorlarına kayıt kısmını geciyorum

İlk olarak bir sitemap'ı kuruyoruz ve Google Webmaster Tools'a site haritamızı yolluyoruz. Wordpress google de hızlı index almak icin ; All in One Seo, XML-Sitemap, SEO Smart Links eklentilerini kuralım.
Eklentilerimizi kurduktan ve sitemize yazılarımızı girdikten sonra butun blog yazarlarının kullandığı ping sisteminden yararlanarak sitemizi arama motoruna "Bak google amca yeni konu girdim botları yollada bi goz atsınlar" diye haykırıyoruz ve google amca bizi kırmayıp sitemizi ziyaret ediyor. Ping siteleri icin kısa ve oz yazımı okumanızı tavsiye ederim.

Benim kalemimden bu 3 temel seo ayarları duşuyor sizlerde eklemek isterseniz dediğim gibi yorum bırakın ve bende listeye yenilerini ekliyeyim bu yazıda hızlı index almak icin araştırma yapan arkadaşlara sağlam bir kaynak olsun

Bir teşekkur olarak kaynak adresinden yazıma yorum bırakırsanız minnettar kalırım iyi forumlar
Genişletmek icin tıkla ...

Kaynak ; Hızlı index almak icin ipucları