1. dosya: Html ye cevirin dizinlerin gonderi sayfası cıkacaktır, gonderi sayfalarını ROBOFORM kullanarak otomatik olarak doldurabilirsiniz bu işlem ile yaklaşık olarak 20 dakika suruyor bu listelere gonderi.
2. dosya: Dizinlerin reciprocal olarak kodlarının toplandığı dosyadır, bu kodları sitenizde bir sayfaya yerleştirmezseniz gonderi yapamazsınız... Direkt html olarak kaydedip sayfanızdan link vermenizde yeterli olacaktır...
E daha ne diyim link acıklamanızı aramalarda bulunmak istediğiniz kelime olarak yazın mesela, site acıklamasını ingilizce yazınki kabul edilmekte problem yaşamayın bazıları turkce acıklamaları kabul etmiyor... Bu dizinleri kodları vs. herşeyi kendim topladım başka bir siteden, başka birinden vs. almadım...
Yaklaşık 500 tane bu şekilde site topladım bazı arkadaşlara ozelden vs. gonderdim burada sadece bir bolumunu yayınlıyorum o arkadaşlarda ahada forumda yayınladı diye tum listeyi yayınlamasın lutfen
Ps: Şunu bana sormayın arkadaşlar lutfen, seo link eklemek, backlink sahibi olmak vs. değildir... Seo kodlamanızdan tutunda sayfa iceriğinizin nasıl olduğuna kadar uzanan bir konudur tek başına hicbir yontem işe yaramaz... Ama duzgun bir icerik, spam olmayan sayfalar, hatasız kodlama ve doğru şekilde alınmış backlinkler ile Turkiye de bircok kelimede yarışabilirsiniz... Burada aslında yapılması gereken cok şey yazıyor... Şimdilik bu kadar
Kolay gelsin