Merhaba aslında bana pek inandırıcı gelmez boyle işler ama bi tanıdığım vasıtasıyla uye oldum. Satılan urunler benim yaşadığım şehirde satılanlara gore ucuz ve kaliteli. En azından satmasam bile kendime alacağım icin bu sistemi kullanayım dedim ve sizleri de bilgilendirmek icin konu actım. Urun satacaksınız diye birşey yok, sadece grubumuzu kurup buyutursek aşağıdaki anlatılanları belki kazanabiliriz diye duşundum ve referanslı link verdim. kayıt formunu doldurduktan sonra firmadan telefon geliyor ve formu onaylayıp onaylamadığınız soruluyor. Onaylarsanız sisteme giriş paneli aktif ediliyor. Adresinize kargo ucreti size ait olmak uzere ucretsiz katalog geliyor. Ayrıca verilen siparişleri kapıda odeme ile de alabiliyorsunuz.
Bu arada sistemle ilgim sadece alt uyeyim o kadar.
Şimdi sitede yazılanları aşağıda aktarıyorum.
Sistemde klasik ticaretten farklı olarak birden fazla yolla gelir elde edebilirsiniz.
Nerissaya uye olduktan sonra tarafınıza gonderilen katalogtan cevrenize doğrudan satış yaparak kazanc elde edebilirsiniz.
Nerissaya uye kayıt ederek kayıt ettiğiniz bu uyelerin satışlarından gelir elde edebiliyorsunuz.
Doğrudan Satış Yaparak Kazanmak
Uye olduğunuzda sizlere gonderilen katalogların icinden satış fiyatları zaten yazıyor. Alış Fiyat listeleriniz ise ayrıyeten liste halinde size gonderiliyor.
Siz cevrenize katalog fiyatlarından satışları gercekleştirirsiniz fakat bizden o urunleri istediğinizde biz sizlere Alış Fiyat Listesi uzerinden o urunleri gondeririz. Boylece siparişlerinizi teslim edip parasını aldığınızda kazancınız direkt cebinizde olur.
Alt Uye Yaparak Alt Uye Satışlarından Gelen Prim
Alt uyelerin yapmış oldukları satışlardan kazandığınız primler seviyelere gore değişmektedir.
1. Seviye : Sizin yapmış olduğunuz alt uyelerin satışlarından %5 kazanırsınız.
2. Seviye : Alt Uyelerinizin yaptığı alt uyelerin satışlarından %4 kazanırsınız.
3. Seviye : Alt Uyelerinizin yaptığı alt uyelerin yaptığı alt uyelerden %3 kazanırsınız.
4. Seviye : Ucuncu seviye alt uyelerinizin yaptığı alt uyelerin satışlarından %2 kazanırsınız.
5. Seviye : Dorduncu seviye alt uyelerinizin yaptığı uyelerin satışlarından %1 kazanırsınız.
Diğer network sistemlerinin aksine mantığa ters sonsuz prim gibi sacmalıklarla sizleri kandırmadan mantıklı bir cizgide para kazanmanızı sağlıyoruz.
Refli Uyelik Buradan
Refsiz uyelik ve firmanın sitesi buradan
Nerissa Networking ile Hep Birlikte Kazanalım
Türk Sponsorlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Türk Sponsorlar
- Nerissa Networking ile Hep Birlikte Kazanalım