Acıklama
Onay garantili google news kayıt hizmeti, sizler icin sitenize google news kaydı alıyoruz ve sitenizi news aramalarında cıkartıyoruz.
Google news kaydı almak icin sitenizin haber sitesi olmasına gerek yok.
Sizler icin sitenizi inceliyoruz ve news kaydı almasına engel olabilecek durumları duzeltiyoruz.
%100 onay garantilidir en fazla 2 hafta icerisinde siteniz onay almış olacaktır.
Google news kaydının faydaları nelerdir?
Sitenizin organik trafiği yukselir. Hitiniz arttığı icin gelirinizde de artış olacaktır. Buyuk firmalardan tanıtım yazıları ve reklamlar alabileceksiniz. Alexa değerleriniz duşer. İndex hızını artar. Sitenizin otoritesi yukselir. Seo icin harcadığınız paradan tasarruf edin. Sitenizin markalaşması konusunda ilk adımınızı atmış olun. Odeme bilgileri icin: https://wmbey.com/urun/google-news-kayit-hizmeti/
İletişim icin mail adresi: [email protected] ( ANLIK DONUŞ YAPILIR )
Referanslarımız
Sitelerin adresleri acıktır ne kadar zor sitelere news kaydı aldığımıza bakabilirsiniz.
3 makalesi olan site
Forum siteleri
Sahibinden sitesi
İlan sitesi
Nakliyat sitesi

serif;1078293950' Alıntı:
teşekkur ederim kısa sure news kaydı aldı cok hızlı işinde emeğine sağlık arkadaşım
Genişletmek icin tıkla ...
mayruk;1078296481' Alıntı:
3 gunde onaylandı. gerci beklemiyordum onaylanacağı
serkanzade;1078323455' Alıntı:
Bir adet hizmet alındı 5 gun icerisinde kayıt tamamlandı. İlgili birisi, teşekkurler.
JrAakinci;1078325627' Alıntı:
Bir hizmet aldım ve 5 gun icinde Onay geldi tşkler
safakozt;1078356980' Alıntı:
Hizmet alındı. 5-6 gun icinde olumlu sonuclandı. İlgili bir arkadaş hizmet icin teşekkurler.
Elassarx;1078399303' Alıntı:
sipariş verildi, hızlı onay aldı, teşekkurler..
seoderin;1078420266' Alıntı:
Serkan bey ile calıştık. Gercekten de kısa sure icinde gerekli onayı alarak siteyi teslim etti. Guvenilir bir arkadaş ben memnun kaldım ve tavsiye edebilirim.
Arinars;1078431739' Alıntı:
Kendisiyle uzun suredir calışıyoruz, işinde gercekten profesyonel++++
Keremlux;1078431805' Alıntı:
Serkan bey cok teşekkur ediyorum. Sizinle calışmak keyifliydi. Umarım başka projelerde de iş yaparız.

Barisdemirok;1078444049' Alıntı:
İş alındı. Oldukca kısa surede onay alındı ilgisinden dolayı teşekkur ederim
akses48;1078464406' Alıntı:
kendisi ile news kaydı konusunda anlaşma yaptık. Ve 3 gun gibi cok kısa bir surede sitemize news kaydı onayını başarı ile aldı. Guvenle calışabileceğiniz bir arkadaş.