Arkadaşlar merhaba; Twitter'da fenomen olan, herkesin yakından bildiği fenomen bir hesabı satışa cıkarıyorum. Hesap turkiyenin en onemli 100 hesapları icerisinde yer almaktadır. Hesabı yuzlerce siyasi, gazeteci ve unlu takip etmektedir. Attığınız her twiti, dakikalar icerisinde yuzlerce RT ve Binlerce fav almaktadır. Attığınız her twite dakikalar icerisinde, yuzlerce yorum ve etkileşim gelmektedir. Hesap tamamen fenomen bir hesaptır. Hesap ismi kalite acısından burada paylaşamıyorum, takipcisi her gecen gun artıyor, gunde yuzlerce takipci gelmektedir. Her atılan twitin goruntulenme sayısı, 50 bin ile 70 bin arasında değişmektedir, twit kalitesine gore milyonlarca insanın tamlaynına duşmektedir.. Her atılan twit yaklaşık en az 70bin kullanıcının tamlaynına duşmektedir. Hesap linki icin lutfen mesaj atınız. Yakında yurt dışına gideceğim icin hesabı satışa cıkarıyorum. Sizde gercek bir fenomen hesap kullanmak istiyorsanız, DM ile iletişime gecin. Fiyat bilgisi ve hesap ismi icin lutfen DM ile iletişime gecin.

Takipci Sayısı : 272 Bİn
Takip Ettiği : 0
Attığı Twit Sayısı : 510

Onemli ; onemli bir dergi tarafından, yılın twitter kullanıcısının belirlendiği bir dergide, yılın twitter kullanıcısı olarak 2.sırada yer aldım. 1.ise cem yılmaz olmuştur. bu acıdan onemli bir hesaptır.

Reklam potansiyeli Yuksek bir hesaptır. Coğu yerden Reklam teklifleri aldım, fakat hesap kalitesi icin hic bir zaman reklam kabul etmedim. Sadece bir RT yapma karşılıgında bile 4 haneli rakamlar onerildi, ama dediğim gibi hesabın kalitesinden dolayı kabul etmedim. Bu yuzden alacak arkadaş, istediği gibi reklam kabul edebilir ve bana odeyeceği parayı cok kısa surede cıkarabilir.

Telefon veya Bilgisayar dengi fiyatlarla takas olur.

EK OLARAK ; SUREKLİ RADYO KANALLARINDAN, MİZAH DERGİLERİNDEN, GALALARDAN TEKLİF ALIYORUM KATILIM İCİN. AMA ŞUANA KADAR HİC BİRİNİ KABUL ETMEDİM. HESABI ALACAK OLAN ARKADAŞ, DİLERSE BUNLARI DEĞERLENDİREBİLİR.

HESABIN 32,600 TAKİPCİLİ PERİSCOPE HESABI'DA BERABERİNDE VERİLECEKTİR.

VE HESABI ALANA 161 BİN TAKİPCİLİ VİNE HESABI DA HEDİYE VERİLECEKTİR. VİNE'DE AYNI ŞEKİLDE TAMAMEN ORGANİK VE HER ATILAN VİDEO 4 5 SAAT İCERİSİNDE 60 70 BİN İZLENME ALMAKTADIR.