Sitemi kısaca ben ozetlemek isterim sistem yine bilgisayara kurulan bir program ile calıştığı surece size bilgisayar ozellikerine gore MH/s ve Kh/s ozelliklerini belirleyip olması gereken MHS değerine gore kazım hızınıza gore gelir elde etmenizi sağlamaktadır.
İsterseniz ben yatırım yapmam diyorsanız siteye uye olup download kısmındaki programı indirip sitenin size verdiği license key'i programa girerek kengi bilgisayarınızda coin madenciliği yapabilirsiniz.
Kısaca maddeler halinde acıklamak gerekirse
1) Sistem yaklaşık olarak 4 aydır aktif konumda
2) Sistemi internette surf yaparken keşfettim ve ilk olarak demo paketi satın alıp odeme yapıp yapmadıklarına baktım ve odemeleri zamanında yapıyorlar.
3) Odemelerinizi 2 turlu cekebilirsiniz
1) Paypal(Odemelerinizin hesabınıza yansıması 72 saattir.
2) Dogecoin(Odemeleriniz anında hesabınıza yansır)
Not olarak yeni odeme sistemleri getireceklerini bildirdiler
4) Arkadaşlar burası benim en sevdiğim kısmı gercekten 7/24 destek ekibinin ne olduğunu burda anladım. Gercekten sorularınıza cok hızlı bir şekilde yanıt veriyolar.
5) Sistemin işleyişini could mining kullanan arkadaşlar bilir zaten. Sizin yaptığınız yatırımlar ile şirket kendine yatırım yapıp mining yapmak icin makina satın alıp bunu size sunuyolar. Hem siz hem de şirket kazanıyor.
6) Siteye yatırım yaparken odemelerinizi kredi kartı veya bitcoin uzerinden gercekleştirebilirsiniz.
Benim hesabımda şuanda kullandığım Pilot ve demo paketi mevcut.
Yatırım tablomuz bu şekildedir.

Site linkini mecburen refli halde veriyorum aksi takdirde uye olunmuyor.
Olur da linke tıkladığınızda code gozukmez ise 92378c85 bu kod ile kayıt işleminizi gercekleştirebilirsiniz.
http://cointellect.com/?code=92378c85
Yatırım yapıcak olanlar icin sitenin size verdiği programı indirip kurmanıza gerek yoktur.
Eğer sorunuz var ise konunun altından, ozel mesaj ile veya skype adresimden beni ekleyip sorabilirsiniz.
Ganazs @. hotmail.com
Odeme kanıtlarımı burdan paylaşıcam.

Yatırım yapmadan kendi bilgisayarınız ile 24 saatde en fazla kazanabiliceğiniz tutar 1euro dur (bilgisayar ekran kartı ve işlemcinize gore değişiklik gosterebilir)
Cointellecti internetten arartırırsanız daha fazla odeme kanıtlarına ulaşabilirsiniz.
Her kontratın ortalama geri donuşu 52 ila 53 gundur geri kalan size kÂrdır.
Benim tavsiyem starter veya pilot paket ile başlayıp sisteminizi oturtana kadar tek paket ile devam etmek.
Hesabımda aktif 1 adet pilot paket var gunluk 5,5 euro. 48 saatte bir paypala odeme talep ediyorum. Bu arada paypal odemeleri 72 saat suruyo ve min payout 10euro eğer dogecoin hesabınız varsa odeme alt limiti olmaksızın paranızı anında hesabınıza cekebilirsiniz.
tekrar etmek istiyorum site referalsiz uye kabul etmiyo bu yuzden refli link paylaşıyorum.
http://cointellect.com/?code=92378c85
Şimdiden herkese bol kazanclar.