Dolandırıcı diyenler var isede cevabım keyfiniz bilir ! ben herkezin kazanmasını isterim kaldıki benim coğu forumlarda takılanlar gunde 10 saat zaten acık kalıyor bilgisayarı.
Kairos yuksek bilgi teknolojisi urunlerinin pazarlanması icin dunya capında bir firmadır.İngiltere merkezli Kairos Teknolojileri 2014 yılında kurulmuş ve tamamen guvenli online iletişim ve yuksek guvenilirlikli cozumlere dağıtımına odaklanmıştır. Projeye hızlı başlangıc ve yuksek faiz sadece iki ay icinde Kairos 3000den fazla aktif katılımcılarla yol cıkmıştır. Kairos yazılım ve hizmetler, aktif geliştirme ve surekli dinamik olarak değişen gercek yaşam koşullarına ıdapte edilir. Sunucular, veri bandı, yuksek guvenlikli web tarayıcısı ve depolama alanları sayesinde hem kendinizi korumaya alabilir hemde Kairos bulut sistemi sayesinde bilgisayarınızı acık tutarak aylık kira alabilirsiniz. Sistem İşlemesi Kairos yuksek son bilgi teknolojisi ve guvenilirliği on planda tutarak tum dunya genelinde ki siz sunucular sayesinde bu guvenirliliğine sadık kalmakta ve bircok ulusal ve kurumsal firmalar Kairos ile birlikte calışmaktadır.
---
KAİROSLA İLGİLİ SIK SORULAN SORULARI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE CEVAPLAMAYA CALIŞTIK
1) Şirket neden bizden para alıyor
Cunku sirket bize guvenerek anlaşma imzalıyor ve bizim bilgisayarımızı acık tutacağımızdan emin olmak istiyor. Zaten bilgisayarımızı acık tutarak kazandigimiz paranın % 40 ı si teminat bedeli % 60 i da kira bedelidir teminat bedelini 365 ile carparsak yatirdigimiz paranın geldiğini goreceğiz para almasının 2. Bir nedenide bu ise sermayesiz girilecek olsa dunyada 130 bin kişi değil 130 milyon kişi bu işi yapardı ve şirketin odeyeceği kira bedeli duşer aldığımız para bizi tatmin etmezdi
2) Bu sirket turkiyede neden vergi odemiyor
Turkiyede ofisi olmayan yer işgal etmeyen şirketlerden turkiye vergi almayacaktır. Bu yasalarda var ornek google facebook youtube twitter
3) Bizden neden gelir vergisi almıyor
Gelir vergisi kanunun 23.maddesinin 14.bendinde turkiyede iş merkezi bulunmayan şirketlerden doviz olarak kazanılan paranın gelir vergisinden istisna edileceği hukum altına alınmıştır yani biz bu vergiden muafiz
4) Şirket neden bize para odemek yerine kendi bunyesinde bu işi yapmıyor daha ucuza mal olurdu
Şirket bizlerin bilgisayarlarını kullanarak bina bilgisayar Elektirik internet personel masraflarını sıfır a indirmiş ve kendi bunyesinde yapsa cok ciddi bi guvenlik zafiyeti oluşurdu bi heker binanın guvenlik sistemini aştığı anda bilgileri hekleye bilirdi ama boyle olunca bilgilerin heklenmesi icin dunya uzerindeki internete bağlı 20 milyar bilgisayarı aynı anda dondurup bunlardan hangi 130 bini kairosla calışıyor onu bulup icindeki bilgileri alıp hangi kod anahtarı hangi datanin onu bulup şifreyi cozmesi gerekirdi ve bini saniyeler icinde yapmalı cunku şifreler saniye bazlı değişiyor boylelikle kırılması imkansız bi veri guvenlik ağı kurmuş orneğin google gunde 1 milyon siber saldırı alıyor ama bizim googleye giremedigimiz hic olmuyor neden cunku dunyanın her yerinde serverlari var googlenin milyar dolarlar harcayarak kurduğu sistemi kairos cok daha ucuza kurmuş oldu
5) Bilgisayarimda ya suc unsuru bir şey saklarsa benim sorumluluğum olurmu birde benim kişisel bilgilerime ulaşırsa ne yaparım
Şirket sozleşmesinde kairosun kullandığı alandan kairos sorumludur diye belirtmis ve sozleşmede kişisel mahremiyete saygı gostereceğine dairde madde var.
6) Neden bizden kimlik istiyor
İstemezse sıkıntı zaten sirket gercek kişilerle calıştığını kanıtlamak icin kimlik istiyor ingiltere de şirketi denetlemeye geldiğinde ben gercek kişilerle calışıyorum diyebilmek icin bizden kimlik istiyor
7) Neden 14 gunluk karantina oluyor
İşe giren kişilerin 14 gun cayma hakları var ve ticaret yasalarına gore 14 gunluk karantinayı koymak zorunda
8) Şirket calıştığı şirketleri neden acıklamıyor
Bu bi veri guvenlik şirketi ve calıştığı şirketler isimlerinin acıklanması istemiyor
9) Peki nissanı dunlopu dagrsol u neden acıkladılar o zaman
Le mans yarışlarında nissan motorun sponsoru nissan ve dunlop u burdan biliyoruz dagrsol u de dagrsolun kurucusu kairosun eski kurucularından ordan biliyoruz
10) Şirket yasalmı guvenilir mi
Şirket ingiltere londra merkezli bi sirket ve companies hause bizim ticaret odası gibi orada kaydı vardır
11) Şirketin finansman gucu nedir
Şirket ilk yılında 170 milyon $ ciro yapmış ve bunun 20 milyon $ i şirketin net kari le mans yarışlarında sponsor olmasida kazancının bi ispatıdır
12) Bu iş helal mi % 150 kar haram olmasın
Islam hukukunda kar haddi bildirilmemistir karşılıklı rıza esas kılınmıştır 10 liraya aldığım bi urunu 100 liraya satabilirim tabiki karşıdakinin buna rızası olursa urunu olduğu gibi anlatirsam. Ee kairos ta bize odediği paraya razı bizde kairostan aldığımız paraya razıyız bi sorun yok ev alıp kiraya vermekle bilgisayarını kiraya vermek arasında bi fark yok sadece sermeye farkı var sen 1700 tl kazanmak icin 300 bin tl lik bi ev almalisin kairostan 1700 tl kazanmak icin 8000 tl lik paket almalisin de kar haddinide acıkladık o halde helal
13) Tamam kira geliri helal ya ekip geliri ilerleyen zamanlarda tanımadığım insanların kayıtlarından bile para kazanacağım Peki bu helal mi
Şoyle duşunun bi kişinin namaza başlamasına vesile oldun o kişinin kıldığı namazdan sende sevap kazaniyorsun değilmi oda gitti başka birinin namaz kilmasina vesile oldu hem o sevap kazanıyor hem sen neden cunku sen o kişiyi namaza baslatmasaydin oda bi başkasını baslatmayacak ti aynı mantık
14) Bu işten madur olan kimse varmı
Dunyadaki 130 000 uyeden tek bir maduru olmayan bi şirkettir kairos
15) Turkiye deki buyume hızı nedir
%150 bunu alexa da doğruluyor alexa bağımsız bi istatistik şirketidir
16) Peki avrupa da neden turkiye deki gibi hızlı buyumuyor
Cunku turkiyede dolar değerli ısvicre de bi emekli maaşı 3000 euro 19 dolar adamın kahvede cay parası turkiyede asgari ucret 1300 tl gunluk 19 dolar ayda 1700 tl yaparki buda bi evin tum masraflarını karşılayabilecek bi para
3 şey daha ekleyecek
1) Turkiyede neden ofisi yok
Ofis acmasına gerek yok internet olan her yer şirketin ofisi zaten turkiye yasalarında bunu gerektiren bi şey de yok zaten neden ofis acsinki kairos bi teknoloji şirketidir her hangi bi urun stoğu yapmayacak mesala iş adamı gozuyle baktığınız zaman yeni bi pazara girdiğiniz zaman oraya ofis acmassiniz oradaki potansiyeli gorene kadar orneğin amway 1990 yılında turkiye ye pazarına girdi 1994 yılında ofis actı
2) kairos titan sadet zincirimidir
Titan sadet zinciri paradan para kazanmadır paranı koy biz senin paranı işletelim sana kar verelim dir kairos ta paradan para kazanma yoktur biz yaptığımız hizmetin karşılığını alıyoruz bilgisayarımızı actığımız icin para alıyoruz bilgisayarımızı acmadan para alamıyoruz titan saadet zinciri nde. Basdakiler parayı alırken alttakiler hep zarar ettiler kairos ta ise tek bi zarar eden yok
3) Turkiyede bu işin yasal olduğunu nerden anlayacagiz
Turkiye network kanunları derki para kazanmak uye yapmaya bağlı olmamalı uye yapmaya bağlı olanlar yasal değildir kairos ta uye yapmadan da para kazanabiliyoruz
---
2 Hafta once başladım ve kendi aile şirketi kurdum diyebilirim herkeze bu sistemi anlatıcagım.

2 Ay once başlamış arkadaşıma ait goruntudur.

Evimden goruntu :

[DİPNOT] *
125 dolarlık paketten başladınız ve sonradan yukseltmek istediğinizde aradaki farkı odiyerek yukseltebilirsiniz.
Turkiyede 13 aydır faaliyet gostermesine rağmen en cok turkiyeden kullanıcıları vardır.
Dunyada 3 farklı goruşe sahip insan vardır.
1= Direk inananlar.
2= Anlatılarak ve gorerek inananlar.
3= Ne yaparsanız yapın hic bir şekilde sizi anlamıyanlar olarak 3'e ayrılır.
Bu işi yapabilmeniz icin 125 $
Elektrik internetimiz ne cok yatırım o kadar fazla para demektir.
Neden telefon desteği yok cunki yeterince bilgisayar başında olduğum icin elimden gelen herkeze yardımcı olucağım bundan şupheniz olmasın.
Yeterki 3. şıktaki kişiler gelmesin bana. ben anlatırım saatlerde cunki herkezin kazanmasını istiyorum.
iletişim icin.
[email protected]
Daha fazla bilgi icin . kairos planet