2 yıldır internetten yani evimden paramı kazanıp gecimimi sağlıyorum.
Surec icerisinde bir cok kere elim boş dondum ve en sonunda bir sistem keşfettim ve bir grup kurarak daha fazla kazanc getireceğini hesapladım bu yuzden ilgilenen kişiler arıyorum. Cok zaman ayıramasanız bile en azından cep harclığını, okul harcını, market masraflarını vsvs karşılar, kazanc kazanctır diyorsanız tabiki.
Oncelikle şunu belirtmeliyim ki bu sistem 10 gunde 10 bin dolar kazandım, sizde deneyin para yatırın gibi boş vaatli bir yontem değil. Hatta sizden tek lira bile yatırmanızı istemeyeceğim acıkcası.
Sistem şoyle işliyor. Vereceğim internet sitesi uzerinden, anasayfa yada bloglardanki bir reklama tıklıyorsunuz ve acılan alışveriş sitesine ucretsiz uye olup, bir herhangi bir satıcıya urunuyle ilgili bir soru soruyorsunuz(kredi kartı vs vermenize dahi gerek yok). Fiyatı olabilir, rengi olabilir, sayısı olabilir, iade proseduru olabilir vsvs.
Bu kadar
Bunu malesef ki aynı bilgisayar uzerinden bir daha yapamazsınız ama farklı bilgisayarlar ve farklı kişiler bulursanız. Bulduğunuz her kişinin her isteği icinde yine 2$ odeme alacaksınız. IP adresi değiştirmek işe yaramıyor. Tıklamanın nereden geldiği hala belli oluyor.
Ne kadar kazanacağınız bulduğunuz kişi sayısına gore tamamen size kalmış.
Şimdi bir işlemle size daha net acıklama yapayım:
5 tane istek yolladınız 10$ kazandınız. Bu 30 TL civarı bir para yapar.
Bulduğunuz 5 kişide 5 er istek yolladı, totalde 25 istek yaptı, her biri 2$'dan 50$ yapar. Buda yaklaşık 150TL demek. Siz ve bulduğunuz 5 kişiyle 180 TL hic yoktan alabilirsiniz. Bulduğunuz kişilerle ne kadar kazanabileceğinizi siz duşunun.
Neyse fazla uzat mıyım. Eğer biraz para kazanayım, bende denemek istiyorum derseniz bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz. Calışacağım kişiler 50 ile sınırlı o yuzden diğer kişilere geri donuş yapılmayacaktır.
İyi gunler dilerim