Oncelikle Herkeslere Tekrardan Selamlar R10 Ailesi İcinde İyi Kotu 3 Senemi Gecirdim Neyse ki Yinede Sizlere Hizmet Etmek İcin Allahın İzniyle Geri Dondum Yaptığım İş Forum Sitelerine Konu Acmaktır Bunuda Zaten Aşağıdaki Yorumlardan Gorursunuz Daha Onceden Calıştığım Arkadaşların Sağolsunlar Yorumları Bizim Referansımız Olmuştur Sizlere Karşı Gelelim Konumuza Sadece Forum Sitelerine Konu Acıyorum Wordpress ve Diğer Benzeri Sistemleri Pek Anlamadığım İcin Konu Acma İşi Yapmıyorum o Sistemlerle Bu Yuzdende Lutfen Sadece Forum Sitesi Sahipleri İrtibata Gecerlerse Memnun Olurum..
~ Fiyatlarımız ~
Gunluk 50 Konu Aylık 1.500 Konu Sadece = 100 TL
Gunluk 100 Konu Aylık 3.000 Konu Sadece = 200 TL
Gunluk 250 Konu Aylık 7.500 Konu Sadece = 500 TL
Gelelim Guven Konusuna;
İş Başında Odemeyi Yapmayan Arkadaşlar Guvenemedikleri icin Yapmazlar Haklılarda Kendilerince Ama Bende Kendimce Haklıyım Cunku Bana Guvenmeyen Birisi ile CAlışmam Herşeyden Once 2 Taraf icinde Guven Onemlidir SayGıLarımLa
Odeme Seceneklerimiz;
Paypal & Akbank & Misli
~ İletişim ~
TeL: 0.543.278.78.50
Referanslarımız
eterno' Alıntı:
guvenilir bir arkadaş , tavsiye ederim.
Genişletmek icin tıkla ...
Spymode' Alıntı:
Bu konuda ben kendisine kefilim, on odeme yapmaktan cekinmeyin.
Bu arada bizim forumumuza actığın tanıtım başlığında, gelen bir soru uzerine verdiği yanıtla oğlunun durumunu oğrenmiştim ve şimdi daha ayrıntılı oğrenmiş oldum. Yeniden başın sağ olsun kardeşim.
Arkadaş oldukca guvenilirdir. Ustte yazdıkları da kesinlikle duygu somurusu değil.
Kolay gelsin, bol kazanc dilerim.
GFB' Alıntı:
Arkadaşla anlaşıldı, cok ilgili bir kardeşimiz. Sohbeti yeterince guven veriyor oneririm herkese..
Bol kazanclar.
Kadirli' Alıntı:
nadiri yıllardır tanırım. abi kardeş gibiyiz.uzuntusunude bilirim mutlulugunuda bebegini kaybettigi icin tekrar nete başlamış.yoksa nete giremezdi bile.bende post anlaşması yaptım duzenli post atıyor her konuda guvenebilirsiniz. hic sıkıntı cıkmaz..
KaRiSma' Alıntı:
Vefalidostlar ile anlasma saglanmistir tesekkur ederiz isini gerktigince temiz yapiyor saolsun
serseri441' Alıntı:
Gunluk 50 Post Aylık 1.500 Post = 100 TL
Arkadaşla anlaşıldı.. internette online olma suresi oldukca fazla.. tavsiye ederim...
airbander' Alıntı:
arkadaşlar kendi sitemde surekli calıştırıyorum kesinlikle tavsiye ederim gercekten hakkını veriyor dileyene sitemin adresini pm atsın konuların coğu arkadaşıma aittir..yalan dolan yoktur bilginiz olsun
Bozo' Alıntı:
İlk 50 mesajı başarılı bir şekilde gercekleşti. Gayet guvenilir bir arkadaş. Teşekkurler..
bywolta' Alıntı:
Vefalidostlar Arkadaşımızla Anlaşılmış Odemesi Peşin Olarak Gonderilmiş Olup Bugun iş Başı yapmıştır Kendisine Teşkurler Hayırlı Kazanclar..
whynot1' Alıntı:
1000 post icin anlaşıldı. Guvenilir, gayet temiz bir arkadaşımız.Gozunuz kapalı calışabilirsiniz.
Karhost' Alıntı:
aylık 1500 post karşılığı anlaşılmıştır bu konudaki bilgisi konuşurken belli oluyor ilginiz icin teşekkur ederim
Karhost' Alıntı:
Eline sağlık. işini gayet iyi yapıyor. tavsiye ediyorum kendinisi.
murfy' Alıntı:
arkadaş işini mukemmelliyeti ile yapan cok saygılı ve durust biridir. eğer bu konuda bir işiniz varsa kesinlikle calışmanızı tavsiye ederim. ozellikle uzun sureli işler icin anlaşırsanız aklınız asla kalmayacaktır. son derece guvenilir ve işini kesinlikle layıkıyla teslim eder. kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini.
allah yar ve yardımcın olsun hocam. hayırlı işler dilerim.
KemalArgon' Alıntı:
Kendisi ile calışmaya başladık Hayırlı olması dileği ile. İşleme başladı Kaliteli + Kopyala - Yapıştır onayla yayınlansın yok, kontrol edip oyle yayınlıyor arkadaş Ellerine sağlık, Hayırlı işler.
KaRa_MaSkE' Alıntı:
Gunluk 50 Post Aylık 1.500 Post = 100tl icin anlaştık arkadaşla, allah utandırmasın.