iAsocial Topluluğunun amacı karşılıklı cıkar doğrultusunda kazanc sağlamak ve bu işi eğlenceli hale getirmektir.
Bu yazılımın gelişimi,demo suresince kullanıcıların talepleri doğrultusunda olacaktır ve tamamen gercek ve net kazanc sağlayan sistemler uzerinde calışılacaktır.Boylece,sahte sitelerden arınılarak guvenilir bir ortam,eğlenceli bir sistem kurmayı ve samimi bir topluluk oluşturmayı planlıyorum.
Neden Demo?
Oncelikle amacım,sizlere sadece kendi fikirlerimi dayatmak yerine sizin fikirleriniz doğrultusunda bu projeye girişmek istiyorum.Demo suresince hepbirlikte hataları bulacağız ve bu projeyi şekillendireceğiz.Ha,elbette sizler icin hazırladığım kendi fikirlerim var.Fakat başta dediğim gibi,dev bir topluluk oluşturma amacını taşıdığımdan dolayı,yazılım da dev bir hale donuşuyor.Sizler icin birnevi sosyal paylaşım platformu hazırladım.Fakat bunun sizlere cok karışık geleceğini duşunduğumden,herbir ozelliği demo suresince sizlere anketler oluşturarak sizin seciminize gore ekleyeceğim.Yani,sizlere sunacağım kendi fikirlerim,birkac mb boyutunda indireceğiniz guncelleme ile anında sizlere sunacağım.İlk olarak demo surumunu yayınlamaya iten asıl sebep ise,fikirlerimin aşırı derecede geniş bir kitleye hitap etmesidir.Eğlenceli olacağına eminim fakat hepsini bir anda yayınlamak aynı zamanda hatalarla başa cıkmamızı zorlaştıracaktır.Farketmişsinizdir yazımda,bu projede şuanlık tek başımayım. ??
Planlar (Kendi fikirlerim)
Link kısaltarak para kazanan kitleyi Youtube kanalını yukseltmek isteyen kitleyi Oyun sunucusu kuran kitleyi Birşeyler başarmak isteyen fakat reklam butcesi olmayan kitleyi Oyunlarda ekip,dost,arkadaş arayan kitleyi İnternetten para kazanma sanatına ekip arayan kitleyi İnternetten kazanc icin referans arayan kitleyi İnternetten ticaret ve oyun eşyası alım-satım yapan kitleyi Akıllı yatırım yapmak isteyen kitleyi Grafikerlik ve video editorluğu ile uğraşan kitleyi Bir ekip,aile ortamı oluşturmak isteyen kitleyi Ekibiyle rekabet etmek isteyen kitleyi Web sitesi,forum kurmak isteyen kitleyi Twitch yayıncısı olmak isteyen kitleyi Makale yazarı olmak isteyen kitleyi HEDEF ALIYORUM.
Yukarıda belirttiğim gibi,bu sistemler hazır ve sadece oylamanızı bekliyor.Bu planları sizler icin eğlenceli hale getirmek icin elimden geleni yapıyorum.Sizlerde yazılım uzerinden destek talebi oluşturarak fikirlerinizi sunabilirsiniz.Zaten proje,buradan yuruyecek.
Demo Ozellikler;
Karşılıklı kısa link tıklama Ekip oluşturma(sınırlı) Reklam yayınlama
Demo suresince yukarıda sıraladığım maddeler ve talepleriniz aşama aşama eklenecektir.(Tahmini gunde 2 madde eklenir.)
Belkide bu yazıyı okuduğunuzda indirine kadar bir yenisi eklenmiş olur ??
Demo Surumunde,oncelikle ekip sistemine yoğunlaşmanızı rica ediyorum.
Planlanan Ekip Sistemi
Ozelleştirilebilir ekip penceresi Duyuru sistemi Ekip uyelerinin ekip uzerinden yapabileceği paylaşım alanı (fotoğraf,video,yazı) Ekibe ozel sohbet Ekip rutbe sistemi Ekipler arası rekabet icin ekip puanı ve ekip seviyesi Ekip uyeleri katkı puanı
Başarıya ulaşmak icin tek yapmanız gereken anket oylaması yapmak ve oneri talebi oluşturmak.
Projenin ilk etkinliği olarak,programın acık kaldığı her saat kaydedilecek ve saat başına hesap yapılarak tam surumde hediyeler kazanacaksınız.(Merak etmeyin,sizi rahatsız etmeyecek şekilde ayarladım.)
Bir bilgisayarda yalnızca bir hesap oluşturabilirsiniz.
İNDİRMEK İCİN TIKLAYIN!
İLETİŞİM

.

.

.

.

.

.

YENİ GUNCELLEME
Kazanc siteleri ve yorumlama sistemi eklendi. (01.10.2016)
Ana menu genel sohbet kanalı acıldı. (02.10.2016)
Profil sistemi eklendi (02.10.2016)
NOT: Fotoğraftaki profil ornektir.Arkaplan resmi ve kapak fotoğrafı kullanıcı tercihlidir.