Recyclix nedir?
Geri donuşturulebilir atıkları sizin adınıza satın alıp ve geri donuşturen geri donuştukten sonra yine sizin yerinize satıp bu ticaretten sizin payınıza duşeni odeyen guvenilir Polonya merkezli bir şirkettir.
Recyclix Avrupa ’da ceşitli yatırım projeleri yerine getirir ve kontrol eder ve merkez ofisi Varşova ’da bulunmaktadır. Yakın bir gelecekte etkisini diğer ulkelere de genişletmeyi planlayan, uzun suredir plastik uretimi ve geri donuşumuyle ilgilenen onde gelen uluslararası şirketlerle işbirliği yapmaktadır.
Recyclix nasıl işliyor?
İşleyiş aslında cok basit geleneksel network marketing sistemleri gibi uye toplama veya saadet zinciri sisteminde değil aksine sizin verdiğiniz parayı kullanarak firma atık maddeleri satın alıyor ve kendi geri donuşum tesislerinde atıkları işleyip granul maddesine ceviriyorlar 35 gun suren bu surec sonunda işlenen geri donuşum maddesi sizin adınıza satılıyor ve elde edilen kar i yatırımcılara paylaştırıyorlar.
İşleyiş toplamda 35 gun suruyor dedik bu sure zarfındaki ilk 3 hafta kazanctan %6 lık pay veriliyor akabinde 2 hafta daha beklendikten sonra bir %8 lik pay daha veriliyor toplamda 5 haftada yatırılan para % 14 kar getiriyor.
20 Euro luk tanıtım amaclı para otomatik veriliyor.
Sisteme uye olduktan sonra şirket tanıtım amaclı herkese 20 Euro luk bir para hediye ediyor bu bakiye demo değil yani gercek bir para fakat sistemi faliyete gecirip 20 Euro luk hediye miktar ile atık satın aldıktan sonra haftalar sonra elde edilen kar 20 Euro ya ulaştığında paranızı cekebiliyorsunuz.
Ne kadar kazanc sağlar?
Şunu samimiyetle soyleyebilirim en kısa zamanda ir yatırım yapacağım (butcemi ayarladıktan sonra) ve uzun zamandır araştırdığım bu elir modeli uzerinden yerli yabancı bir cok kişi cok guzel paralar kazanmış kanıtları da bir cok yerde mevcut. Sistemin yardım belgelerini baştan sona okudum diyebilirim her şey cok acık ve net. Ne kadar kazandırır? sorusuna yanıt olarak yatırdığınız kadar cevabını veriyorlar. Yani şunu da belirtmek gerekir, 20, 30 Euro para yatırıp kimseyi zengin edecek bir sistem değil ama uzun vadede ciddi paralar kazandıracağı kesin ve net bir sistem.
Minik miktarlarda yatırımla buyuk beklentilere girmemek gerek fakat bir cok ulkede fabrikaları olan faal olarak yıllardır işleyen bu sisteme guvenen on binlerce insan var. Eğer elinizde 1.000 Euro kadar bir para varsa direk yatırın derim cunku 35 gunde 1000 Euro hic bir faiz sisteminde %14 kazandırmaz bunu herkes bilir. Bunun yanında manevi duşunen ve dibi bakımdan faize girmek istemeyen kişiler icin cok uygun bir sistem cunku burada gercek bir ticaret ve iş emeği var sonucta bir şeyler alınıp satılıyor ve herkes bu işten payını alıyor diyebiliriz.
Sistemi ilk gorduğumde klasik network yalanı sanmıştım ama biraz araştırıp adamların fabrikalarına kadar video ve resimleri gordukten sonra ciddi ciddi bir iş yaptıklarının farkına vardım en azından saadet zinciri gibi bir sacmalık değil.
Recyclix 60 Gun İcinde İşlemsiz Uyelikleri İptal Eder
Eğer sisteme uye olup demo parayı kullanarak testleri tamamladıktan sonra 60 gun icinde hla herhangi bir odeme yapmadıysanız ve gercek para ile yatırıma gecmediyseniz sistem uyeliğinizi otomatik olarak kapatır ve aynı eposta hesabı ile bir daha uyelik acamazsınız. Ayrıca deaktif edilerek kapatılan uyelik para yatırmanız icin bile acılmaz tekrar sisteme dahil olmak icin yeni bir uyelik yapıp en az 20 Euro yatırımla geri donuşume başlamanız lazım.
Bu durum aslında sistemin ne kadar guvenilir ve işi ciddiyetle yaptığının ifadesidir bence cunku işlem yapılmayan uyeliklerin sistemde kalması sadece veri tabanı kirliliğidir ve bu kişileri tekrardan aynı eposta ile uye etmemeleri de yeni hesap acarak yeniden sisteme girmelerine itmektedir.
Neden Kendi Paralarını Kullanıp Daha Cok Kazanmıyorlar?
Recyclix in sitesinde bu sorunun cevabını insanların ilk aklına gelebilecek soru olduğunu duşunerek yanıtlamışlar zaten cevap aynen aşağıdaki gibi;

Son derece mantıklı yani işin icinde hic bir kotu niyet ve cıkar yok cok iyi kurgulanmış bir sistem diyebiliriz başkalarının yatırımıyla bir mal alınıyor bu mal belirli bir sure zarfında işlenerek urune cevriliyor ve satıldıktan sonra herkes payını alıyor.
İleriki gunlerde konuyu daha detaylı araştırıp odeme kanıtlarını da sağdan soldan toparlayıp bu yazıya eklemeyi duşunuyorum. Sonuc olarak elinizde yatırımlık bir paranız varsa ve sabırlıysanız cok ciddi paralar kazandıracak bir sistem bu. Sıradan saadet zinciri ve network marketing sacmalıklarıyla karıştırmadan on yargısız bir şekilde Recyclix.com u kendi sitesinden inceleyip aradığınız tum soruların cevabını orada bulabilirsiniz.
Kazanc oranlarına gelince;
3 hafta devam eden 1. geri donuşum dongusunden sonra geri donuşumlu malzeme miktarından % 6 kar payı alırsınız.
Sonrasında ise, 2 hafta devam eden 2. geri donuşum dongusunden de malzemenin fiyat farkından daha fazla, % 8 kar payı alırsınız.
Toplamda ise, 5 hafta suren tam geri donuşum dongusunden sonra geri donuşumlu malzeme miktarından, %14 kar payı almış olursunuz.
Yani 5 hafta suren bu dongu sonucunda sisteme yatırdığımız 100 Euro paramız 114 Euro oluyor diyebiliriz.
Tam geri donuşum dongu sayısı sınırlı değildir. Birikmiş karınızı hesap bakiyenize aktarmak icin lutfen donuşumun tamamlanmasından sonra RECYCLE duğmesini tıklayın.
Eğer 1000 ila 50,000 Euro arasında değerlerde veya 5000 ila 250,000 ton arası buyuk miktarlarda atık geri donuşumu yapmak isterseniz, geri donuşum ekipmanından hisse satın almak suretiyle tarafınıza cok daha fazla karlar icin yeni fırsatlar sunulacaktır.
Sisteme yatırım yaptıktan sonra sitenin ust kısımında bulunan İş Yeri (Member ’s Area) bolumunden Atık (Waste) satın almalısınız.Size teşvik amaclı verilen bonusunuz icinde aynı işlemi gercekleştirmelisiniz.
Ayrıca site hakkında bilinmesi gerekenler burda inceleye bilirsiniz
https://recyclix.com/tr/ecology/
Uye olmak icin kodum E175-FCEC-795B
uye olursanız size bilgim olcusunde yardımcı olurum.
Recyclix Firması Hakkında
Dunyada eşi benzeri olmayan ve oncu bir şirket olan Recyclix geri donuşum sektorunun mumkun olduğu kadar etkili bir şekilde gelişmesine yardım etmeyi amaclamaktadır. Bu amac doğrultusunda da gunumuzun en yaygın ve hızlı iletişim aracı olan interneti kullanarak ticaret yapma olanağını kullanıcılarına sunmaktadır. Avrupa ’da ceşitli yatırım projelerini yerine getirip kontrol eden Recyclix uzun suredir plastik uretimi geri donuşumle ilgilenmekte ve uluslararası şirketlerle iş birliği yapmaktadır.Merkezi Polonya ’nın Varşova kentinde bulunan firma telefon ve e-mail iletişim yollarıyla da yatırımcılarına destek vermektedir.
[M]https://www.youtube.com/watch?v=ZvIxQ5ka_4I[/M]
Geniş endustriyel deneyime sahip olan ekibin eşsiz bilgi ve becerilere sahip oldukca yuksek nitelikli uzmanlardan oluşması sayesinde kısa surede mukemmel sonuclar elde edebilmeniz mumkun olacaktır. Tum proje katılımcılarının cıkarlarını korumayı hedefleyen sistem, ticaretin akılcı bir şekilde yurutulmesini sağlamaktadır. Sisteme katılan her iş ortağına başarılı bir iş ortağı olmaları konusunda gerekli desteği veren Recyclix firması gercek bir cevreci tutumu sergilemenize de olanak sağlamaktadır.
Aşağıdaki video da Recyclix firmasının, Almanya ’da gercekleştirilmiş olan Expo 2015 fuar organizasyonundaki stand goruntuleri yer almaktadır.
[M]https://www.youtube.com/watch?v=A8p0gwXC7F8[/M]
Sistem sayesinde hem firma hem de siz kazanıyorsunuz. Bu sistemi kullanarak uluslararası piyasaya ulaşma olanağına sahip olarak geri donuşturulebilir atıkların satılmasına ve satın alınmasına doğrudan erişim sağlayabilmeniz ve bu sayede kazanmanız mumkun olacaktır. Firma geri donuşum surecini duzenleyip kontrol ederken sizler de bu atıkların işlenmesi ve satışı icin hammadde alarak sisteme dahil oluyorsunuz. Satın aldığınız atıklar sistemimiz tarafından işlenip geri donuşturuldukten sonra bunların satışını yapıyorsunuz.
Recyclix firması kimsenin evinde bulundurmak istemediği atıkları alarak bunların pek cok endustride kullanılabilecek yuksek teknoloji malzemeleri haline ceviriyor ve sizler de bunların satışını yaparak kazanc elde ediyorsunuz. Bu sistemde kapı kapı dolaşmak yok. Evinizde oturduğunuz yerden sadece boş vakitlerinizi kullanarak online olarak kazanc sağlamanızı sağlayan bu sistemde herhangi bir risk almanız soz konusu değil.
Katılımcılarına uzun vadeli ve istikrarlı şekilde kazanc sağlama olanağı sunan sistemimiz iş ortaklarının başarı kazanması ile buyuyen bir yapıya sahip olduğundan dolayı iş ortaklarının kazanmasını isteyen ve destekleyen bir yol izlemektedir. Coğrafi olarak genişleme ve yuksek kar elde etme olanağı sunduğu icin doğal olarak sistemimiz ortaklarının daha fazla kazanmasını sağlamak istiyor.
Firmanın gercek olup olmadığı konusunda okuyucularımızdan sorular gelmektedir. Bu bakımdan sizlere, Recyclix ’e bizler gibi yatırım yapmış uyelerin, firmanın geri donuşum fabrikasına yaptıkları ziyaretten bazı goruntuleri sunuyorum.

OFİSLERİNDEN GORUNTULER

YATIRIMIM VE ODEME KANITIM

Buda bir forum arkdaşımın odemesi

bu ay sonunda bana yatan odemelerin goruntulerine ekleyeceğim.
Arkadaşlar şirketin amacı kendisine buyuk ortaklar bulup bunlara buyuk karlar vereceğine, kucuk ortaklar bulup bunlara kucuk karlar vermeyi uygun bulmuş….Yani kendisine buyuk ortak bulup karın % 50 ni ona vereceğine ondan gelecek parayı bizim gibi kucuk ortaklardan bulup karın belki %14 nu kucuk ortaklara verip geri kalan %86 lık kara sahip olabiliyor
Odeme alma yolları

320 euro ve 300 erunun 3 hafta sonra % 6 lık karınıda aldık

Referans linkim: https://recyclix.com/?id=51a83290f9fb58
Refsiz :https://recyclix.com/tr/
Uye olurken Yonetici Hesap Numarası : E175-FCEC-795B girerseniz bana katkıda bulunmuş olursunuz ayrıca 20 Euro kazanırsınız. Elimden geldiğince sizlerle ilgilenirim