Siteye kaydolup, proglamini(Globus Mobile) telefonunuza (Ios & Android) yuklediğinizde ve bundan sonra her zaman telefonunuzun engelini kaldırdığınızda(bloklamadan cikarinca) reklam pencereleri gorursunuz, bunlarin uzerine tıklamak onemli değildir (reklam web sitesine gecmek) sadece X tuşuna basilabilir ve isinize devam ettirebilirsiniz.Tam otomatik bir sistem deyilebilir. Bir şey yapmadan, para kazaniliyor. Kazancınızı artırmak icin siteye diğer kişileri davet etmeniz gerekiyor, inanılmaz 7 katmanlı referal komisyon planına sahipler, başka hicbir projede boyle bir şey gormedim!
Birkac gun once kayıt oldum ve kazanc hala kucuk, ancak arkadaşlarımın bir kısmı burada gunde 5-10, gunde 20 $ kazanıyor, sadece bir şey yapmıyor, ekiblerinde cok fazla adamlari vardir. Bence her bir katda eğer 15-20 referans varsa,gune 1-2 $ kazanıp otomatikleştireceksiniz. Harika, değil mi ??? !!!
Adım adım anlatiyim.
1. Buradan Kayit olun
(Şifreniz ile onay mektubu gelecektir, ayrıca spam bolmesini de kontrol edin) Not: Referanssiz link ile kayıt yaptırırsanız, yine de kimselerin referali olacaksiniz,sistem bele kurulu, bu yuzden daha sonra yardımımı almaniz icin ekibimde bulunmanızı oneriyorum.
Kayit olup giris yaptiginizdan sonra, once hakkinizda bilgileri (Your Data- Ваши данные bolumunu) doldurmanız gerekecek, once adınızı, soyadınızı, doğum tarihinizi, bulunduğunuz yeri doldurun, aksi halde reklam almazsınız, ve ya cok ucuz reklamlar alacaksiniz. Bunu daha sonra davet edeceginiz adamlara anlatmaniz cok onemli.
2. Telefonunuza (Android & Ios) GLOBUS Mobile programini yukleyin; 7-8 mb'lik kucuk bir programdir, guvenli bir uygulama olduğundan endişelenmeyin.

Hesabınızın kimlik bilgileri (e-posta ve pas) ile giriş yapın ve bu da son!
Telefonunuzun blokajını kaldırdığınızda şu anda reklamları goreceksiniz (sabit Wi-Fi veya 3g bağlantıya gereksinim duyacaksınız). Reklam başına ortalama kazanc 0.0006 $ (your data bolmesini doldurdustan sonra), gunde yaklaşık 60-70 reklam veya daha fazlasını izleyebilirsiniz.
En onemli şeye gecelim, 7 kat referal komisyon sistemine sahipler.

Referallerinizden (goruyorsanız 1. seviye referallarden yaklaşık % 70 kazanc komisyonu) ve ayrıca onlarin davet ettikleri adamlarin kazancindan 50%ni ve 7 kata kadar davet ettikleri kişilerin kazanclarından kazanabilirsiniz. Bu tamamen HARİKA. Şimdiye kadar gorduğum en gercekci PASSİF GELİR fırsat. Saf altın web sitesi. Son gunlerde artan sayıda reklam var, o yuzden acele edin!
Odeme sistemi Webmoney (minimum 0.5 $) ve Paypal (minimum 10 $)
Odeme 1-2 gun icinde alınır. Cok fazla odeme kanıtı var
Odeme skrini

Web sitesinde kayıt ve gezinme konusunda size yardımcı olacak ozel bir video hazırladım, Turkcem o kadar iyi olmadigina gore ozur dilerim amma bacardigimi yaptim, beğenerek başkalarının kazanmasına izin vermek icin paylaşın.
https://www.youtube.com/watch?v=fjY2bja9eEs