Hepimiz Web Sitelerimizden gelir elde etmek icin istemeyerekte olsa Popup reklam modelini kullanıyoruz. Bu konuyu acma sebebim ise madem Ppup kullanıyoruz, o zaman en iyisini kullanmanın vakti geldi. Coğu site sahibi bu alanda iyi firmanın " PopADs " olduğunu zanneder fakat durum maalesef oyle değil. Popads ile Gunluk 2 Dolar kazandığım reklamların aynısını ClickADu ya gonderdiğimde 9+ Dolar kazandığımı gordum. Bu korkunc bir fark, aynı zamanda Popads kodlarının siteyi aşırı yavaşlattığını ve bazen siyah ekran cıkardığını da gozlemledim, yinede diğer firmalara gore PopADs gayet iyi, tabiki ClickADu kadar iyi olma şansı yok !
Bu firmaya coğu Cin, Hindistan, Pakistan, Endonezya gibi kalitesiz ulkelerden olmak uzere hit gonderiyorum ve ClickADu 5K+ uzeri hit olarak sayıyor ve 9-10 $ civarında bir gunluk kazancım oluyor. Bu kadar duşuk hit ile bu kadar fazla kazanmanın başka bir yontemini bilen var mı ? Populerleştikce belki kazanc doğal olarak duşer ama şuan oldukca iyi durumda ve 1 aydır sorunsuz şekilde istediğim zamanda odeme alabiliyorum. 1K sayım başına 2 Dolar ( Neredeyse 7,5 TL ! ) kazanıyorm ve yukarıda belirttiğim kalitesiz ulkelerin coğunluğu ile. Bazen 3,5 - 4 Dolar civarına cıkabiliyor sitesine gore K başına gelir, birde kaiteli olsa K başına 10 TL ve uzeri odemeler alabilirsiniz. Cop hitlere bile o kadar guzel fiyatlar veriyor ki TURKİYE hitleriniz icinde kullanabilirsiniz, Turkiyeden gelen hitlere Turk yasakpara Sitesi reklamları gosteriliyor.
Hit ve Kazanc Tablom ;

Odeme Yontemleri :

Odeme Alt Limiti : 100 $
Yuzde kesintisi veya kendi paranızı cekmek icin 1-2 dolar cekim ucreti yada kdv-otv vs. gibi sacmalıklar yok, kazandığınızın her kuruşu hesabınıza gecer. Gonderiliyor bekleniyor yukleniyor ha geldi ha geliyor diye birşey yok, istediğiniz zaman mesai saatleri icinde 1 saate hesabınızda.
Odeme Kanıtı Fotosu ; Miktarı işaretledim 1 cent dahi kesinti olmadığını gorun diye.

Veeee son olarak .... ClickADu kodları ile birlikte istediğiniz kadar reklam kullanabilirsiniz ! Dilerseniz 3-4 adet POPUP reklam modelini bir arada kullanabilirsiniz, hicbir sakıncası ve BAN riski yoktur yasak değildir eğer başka bir POPUP reklam modeli kullanıyorsanız ClickADu kodlarını sitenize koymanız size birşey kaybettirmez aksine kazandırır..
ClickADu reklam kodlarını Tagından hemen sonra sitenin en ustune koymanızı tavsiye ederim.
İsteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim betahouse89 olarak skype ekleyebilirsiniz buradan mesaj da atabilirsiniz.
Ref'li Uyelik icin ; TIKLAYINIZ..
( Refli uyelik size hicbir şey kaybettirmeyeceği gibi eski bir uyenin referansının faydası olur. )
Refsiz Uyelik : Tıklayınız.
Uye oluyorsunuz, sitenizi ekliyorsunuz, birkac saat sonra onaylanıyor ve yanında ki kutucukta kod yazıyor onu sitenize ekliyorsunuz ve kazanmaya başlıyorsunuz işte bu kadar basit. Ek bilgi olarak genelde BA.HİS sitesi reklamları cıkmaktadır.
Ek Referans Olarak ;
Banner ve Popup İcin : Tıklayınız..
Kaliteli Hit İcin Banner : Tıklayınız..
2 Numaralı POPUP icin : Tıklayınız..
Mobil ve Msn Pop İcin : Tıklayınız..