Blog Script kurulumları : 5 TL'dir.
Forum Script kurulumları : 5 TL'dir.
Hazır Script Paketlerim:

vBulletin: Kurulum + Tema Kurulumu + Dil Dosyaları (Tr - Eng - İsp. - Arap) + Eklentilerinizin Kurulumu ve Footer duzenlemesi. [30 TL] [Dilerseniz header'da bildirimler + 10 TL]

Wordpress: Kurulum + Tema Kurulumu + Dil Dosyaları (Tr) + Eklentilerinizin Kurulumu. [20 TL]

Joomla: Kurulum + Tema Kurulumu + Dil Dosyaları (Tr) + Eklentilerinizin Kurulumu. [15 TL]

phpBB, MyBB ve Smf: Kurulum + Tema Kurulumu + Dil Dosyaları (Tr) + Eklentilerinizin Kurulumu. [15 TL]

Sosyal Ağ (Arkadaşlık): Kurulum [30 TL] + TR Dil Eklentisi [90 TL]

Ticaret Sitesi: Kurulum [30 TL]

Toplist (Dizin): Kurulum + Eklenti Kurulumu + TR Dil [25 TL]

İmleme & Sozluk Sitesi: Kurulum + TR Dil [35 TL]

Wiki Sitesi: Kurulum + Eklenti Kurulumu + TR Dil [50 TL]
Diğer iceriklerin kurulumları scripte gore değişmektedir. Scriptleri Turkceleştirmek ayrı bir ucrete tabidir.
Websitenize Ozel Masaustu Programı:
Web sitenizin bir masaustu programı olsun istermiydiniz ? O halde gun icerisinde hazır olacak bir masaustu yazılımına sahip olabilirsiniz.
Program Guncelleme:
Deskop yazılımınız surekli guncellenecek bir programsa dilerseniz kendiniz dilerseniz ben guncelliyorum (kendi guncellemelerinizden ucret alınmaz, otomatik guncellemede ise 5 TL ucret alınır). Programı kendinizin nasıl guncelleyeceğinizi detaylı olarak anlatacağım.
Online Duyuru:
Program uzerinde online olarak duzenleyebileceğiniz bir duyuru olanı olacaksa bu alanın kullanımı da ucretsiz ve detaylı olacak anlatılacaktır.
Yazılıma Admin Panel Yaptırmak:
Eğer programı adım adım takip etmek istiyorsanız admin panel bulundurması gerekir. Admin panelinden programın anlık kullanıcı sayısını gorebilir, direkt olarak admin panelden duyuruları duzenleyebilir ve programın guncel surumunu ekleyebilirsiniz. Admin paneli ekstra olarak 20 TL'dir.
Sitenize Ozel Oluşturulmuş Programın Ozellikleri:
Program verilen gorevi başarıyla tamamlar.
Kolay kullanım ozelliğine sahip olacaktır.
Basit ve sadelik programın kullanımını kolaylaştırır ve kullanıcıyı zorlamaz.
Programdaki buglar tamamiyle temizlenmiş olarak sunulur.
Yazılımlar hafif olduğu icin cokme gibi bir sorun soz konusu değildir.
Tum Windows işletim sistemleri iyi uyumlu calışmaktadır.
Kullanıcıların zorlanmaması icin yazılım ici yardım mevcuttur.
Not: Dil seceneği ekletebilirsiniz (İngilizce - İspanyolca ...) Her bir dil 5 TL ucretindedir.
İletişim: [email protected] - 532 464 42 52
Odeme Şekli: Paypal - Halk Bankası