Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır wordpress ile iciceyim. Bir cok wordpress site hazırladım kendim icin ve muşteriler icin. Aşağıdaki konular ile ilgili hizmet verebilirim.
Son surum Turkce Wordpress kurulumu + İstenilen tema kurulumu ve ayarları Turkce olmayan temaların %100 Turkce hale getirilmesi (ucretsiz temaları Turkce'leştiriyorum lisanslı temayı Turkce'leştirebilmem icin temanın yasal olarak lisansının satın alınması gerekmektedir) Seo optimizasyon, eklenti kurulumu ve duzenlemeleri Siteniz icin İletişim,Sipariş,Odeme Formu kurulumu ( siteadi.com/iletisim ) Google XML Sitemap kurulumu (standart site haritası haricinde video,resim ve mobil icin de site haritası oluşturulacaktır) Site ping adreslerinin guncellenmesi Sosyal medya butonu eklentileri konu icin-sidebar-sağ ve ya sol kısımda sabit gorunecek şekilde ( Facebook, Google Plus, Twitter , Linkedin , Pinterest ) Rastgele konular eklentisi kurulumu (sidebar-anasayfa-ayrı sayfa olarak) Wordpress Mobil surum kurulumu Sitenize ozel eposta hesabı acılımı Sitenize ozel Twitter,Facebook sayfaları acılımı ve duzenlenmesi Sitenizde yayınlanan konuların anında facebook ve twitter sayfanızda otomatik yayınlanması Kalıcı Bağlantı ayarları Kategoriye ozel şablon duzenlenmesi (video galeri icin farklı foto galeri icin farklı diğer yazılar icin farklı şablon goruumu + sidebar ve anasayfada fotogaleri,videogaleri veya herhangi bir kategorideki iceriklerin resimli olarak gosterilmesi) İstatistik,galeri,anket gibi cok kullanılan eklentilerin kurulumu (Ayrıca sizin istediğiniz herhangi bir eklenti de olabilir)
standart fiyat veremem yukarıdakilerin hepsini de isteyebillirsiniz sadece birisini de. istediklerinize gore fiyat değişir.
referans olarak da http://www.cemretasarim.com/referanslar/ inceleyebilirsiniz
wordpress tema editleme konusunda da gecen hafta editlediğim
www.altustkimya.com
www.denizlispor.biz
inceleyebilirsiniz.
Profesyonel Wordpress Hizmetleri
İş Arayanlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar