Merhabalar,
Diğer konularımdan da beni tanıyan vardır, aktif olarak opencart işi ile uğraşıyorum. Bu zamana kadar hic bir muşterimi mağdur etmedim şukurler olsun ki, siz değerli uyeler icin bir kampanya yapmak istedim. Paketi inceleyip PM uzerinden sipariş verebilirsiniz.
Kısaca paketin tanıtımını yapmak gerekir ise, sektor'e ozel premium temalar kuruyorum yani bunun anlamı şudur ; Ozel yapılmış temalardır. Bedava olarak dağıtılan temalar değildir. Ve bunların yanı sıra sektore ozel farklılık gosteren moduller oluyor onlar ile birlikte profesyonelliğe yakın bir E-ticaret sitesi hazırlıyorum ve sizde bunun keyfini cıkarıyorsunuz. Diğer e-ticaret sistemlerinin yapabildiklerini opencart'ta yapabiliyor. Senede 500, 1000$ vererek e-ticaret sistemi almak yerine bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bunların yanı sıra MSN'de olduğum surece sorunlarınızı cozmeniz de yardımcı oluyorum.
R10 database silinmeden once 60'a yakın opencart traderım da vardı.
Buraya tıklarsanız eğer cacheden aldığım goruntuyu gorebilirsiniz. Aşağı da paket iceriğini ve odeme yapabileceğiniz kanalları belirttim, sorusu olan arkadaşlar veya e-ticaret sistemi hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara elimden geldiği kadar bilgi vermeye
calışırım.
* Sorunsuz Kurulum
* Premium Tema Secenekleri
* Moduller
* Zengin Odeme Secenekleri
* SEO Modul ve link yapısı
* Sınırsız destek
Kampanya sınırlandırma ile yapmak daha iyi diye duşundum ve 15 kişi ile sınırlandırdım. 15 kişi tamamlanınca kampanya deactive olacaktır.
Kalan şanslı kişiler : 15
Odeme secenekleri ; İş Bankası - Misli.com
- Paket dışı isteklerden extra ucret alınır.
50 Liraya E-ticaret siteniz olsun
İş Arayanlar0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar
- 50 Liraya E-ticaret siteniz olsun