Arkadaşlar herkese merhaba..
Ufak tefek webmaster işleriyle hem kendime harclık cıkarmayı hemde isteyen arkadaşlara yardımcı olmayı duşunuyorum..
Yapabildiğim İşlemler icin bir fiyat tablosu oluşturdum bu hizmetlere ihtiyacınız olursa benimle iletişime gecebilirsiniz..
Fiyatların yuksek olmadığını duşunuyorum,yinede fikirlerinizi belirtebilirsiniz..

Wordpress Kurulumu + Seo + Sitemap + Google Wm Panel Başvurusu + Ufak Ayarlar : 5 TL

Wordpress Kurulumu + Seo + Sitemap + Google Wm Panel Başvurusu + Ufak Ayarlar + İstenilen eklenti (2) ve tema (1) kurulumu : 7 TL

Wordpress istenilen her turlu tema ve eklenti kurulumu yapılır Ucretli/Ucretsiz – ***** tema vs kurabilirim ancak dosyaları siz gonderirsiniz ve sorumlu siz olursunuz..]

Wordpress tema duzenlemeleri (Thumbimage – Yazılara onceki yazımız linki) : 1 Tl/Tane

Joomla Kurulumu + Seo + Sitemap + Google Wm Panel Başvurusu + Ufak ayarlar : 10 TL

Joomla Kurulumu + Seo + Sitemap + Google Wm Panel Başvurusu + Ufak ayarlar + İstenilen eklenti (2) ve tema (1) kurulumu : 15 TL

SMF Kurulumu + SEO + Sitemap + Google Wm Panel Başvurusu : 10 TL

SMF Kurulumu + SEO + Sitemap + Google Wm Panel Başvurusu + Ufak ayarlar + İstenilen eklenti (2) ve tema (1) kurulumu : 15 TL

PhpBB Kurulumu + SEO + Sitemap + Google WM Panel Başvurusu : 15 TL

PhpBB Kurulumu + SEO + Sitemap + Google WM Panel Başvurusu + Ufak ayarlar + İstenilen eklenti (2) ve tema (1) kurulumu : 25 TL

MyBB Kurulumu + SEO + Sitemap + Google WM Panel Başvurusu :10 TL

MyBB Kurulumu + SEO + Sitemap + Google WM Panel Başvurusu + Ufak ayarlar + İstenilen eklenti (2) ve tema (1) kurulumu : 15 TL

Her turlu script kurulumu : Ucret Scripte ve zorluğuna gore değişir.. Pm yada msn ile ulaşınız..

Facebook sayfasına sitedeki iceriklerin gonderilmesi (Sitede yayınladıklarınız anında sayfanızda) : 3 TL

Twitter sayfasına sitedeki iceriklerin gonderilmesi (Sitede yayınladıklarınız anında sayfanızda) : 3 TL

Ayrıca
Joomla + phpBB Entegresi
Joomla + SMF Entegresi

TUM PHP, ASP ve ASP.Net Scriptlerin kurulumunu yapmaya calışırım..
Kurulum sonrası kurulan script doğru calışmazsa para iadesi..

Paypal hesabım var odemeleri onunla alabilirim..
İletişim Msn : [email protected]
Veya PM