Merhabalar uzun zamandır ceşitli kısaltma sitelerinden az cok para kazanan bir arkadaşınız olarak. 2019'a damgasını vuracağına inandığım, en cok kazandıran link kısaltma sitesini tanıtmak istiyorum. Son altı aydır link kısaltarak para kazanma olayına yoğunlaştığım icin yerli yabancı coğu link kısaltma sitelerini deneyimlemiş birisi olarak bu işin en iyisini sizlere tanıtmak istiyorum. Son uc aydır linklerimi kısalttığım firma tr.link firmasıdır. Şu ana kadar firmadan 2460 tl odeme almışım halihazırda bekleyen 129 lira bakiyem var 500 tl ve uzeri odeme talebinde bulunduğunuzda %5 bonusu ek olarak kazandığınız paraya ekliyor. Referansımla uyen olan arkadaşlara her turlu destek ve yardımı sağlarım konunun altına uye oldukları nickleri yazmaları yada pm atmaları yeterli.​

UYE OLMAK İCİN TIKLAYIN

Tr.link firmasının beğendiğim ozellikleri ;

+En cok parayı ben burdan kazanıyorum. Piyasanın ustunde bir odemeleri var şuan icin 1000 tıklamaya 16-20 lira civarında veriyorlar.

+Farklı domain alternatifi cok. Facebook vb. sosyal medyalarda bazı linkler yasağa takılabiliyor. Bu yuzden ona yakın alternatif domainleri var ve cok kullanışlı. Bu kadar domain olması bende uzun sure sektorde kalacaklarının sinyalini verdi.

+Link kısaltma servisi olarak kendilerini geliştirmeyi meyilli bir firma.

+Odeme alternatifi cok fazla aşağıdaki listeden bakabilirsiniz.

Tr.link Odeme Kanıtları

refsiz link : www.tr.link