Merhaba Arkadaşlar
İnternette gezinirken google reklam verilen bir oyun ile karşılaştım ve denemek istedim. siteye yatırım yapılmamaktadır. ucretsiz bir oyundur. Denemek isteyen arkadaşlar aşağıda refli refsiz linkleri verdim. Ben para cekemedim ama arkadaşıma yoladılar dekontuda mail atmışlar link:

Not: Konuyu başka taraflara cekmeyiniz lutfen.

Bu site nedir?
Para yatırmadan tamamen ucretsiz oyun oynayarak yuksek miktarda gercek para kazanabileceğiniz cevrimici oyun sitesidir.

Nasıl oynanır?
Oyuna başladığınızda, size 1 adet inek verilir. Bu ineği her ayın son gunu 23:59'a kadar oldurmeden hayatta tutmanız gerekiyor. İneğin sağlığı %100 doluyken 6,000 dakika ve aclığı %100 doluyken 340 dakika da azalır. Aclık suresi bittiğinde ineğin sağlığı her dakika azalmaya başlar. Sağlık azaldığında ise tekrardan sağlık yukseltilemez. Bu sureleri dikkate alarak ineğinizi oldurmeden yaşatmalısınız. İneğin aclığı tamamen bitmeden Envanter'de bulunan urunlerden birini secerek ineğini beslemelisiniz. İneğinizi 1 adet urun ile beslediğinizde aclık oranı %25 oranında dolacaktır. İneğinize toplamda 4 adet urun verdiğinizde aclığı %100 olmaktadır. İneğinizin aclığı doluyken size her dakika urunun verimine gore sut uretecektir. Sutleri sattığınızda ise puan kazanırsınız.

Sitem nasıl calışır?
İneğinizi beslediğinizde size sut uretecektir. Sutleri sattığınızda puan kazanacaksınız. Puanları ise oyuna gonderdiğinizde, hangi ay icerisinde puan gondermiş iseniz o ayın icinde biriken reklam gelirinden % olarak pay alırsınız. Bu yuzdelik kısım ise şu şekilde hesaplanır. Reklam gelirinin tamamı %100 eşittir. Herkes oyuna puan gondererek bu %100'luk kısımdan kendisine pay alır.(1 Aylık reklam kazancı 10.000 TL olsun, puan gondererek elde ettiğiniz kazanc oranı ise %3 olsun. Bu durumda, 300 TL Net kazanc sağlarsınız.) Oyuna her zaman puan gonderebilirsiniz.

Refli link:
gotocow.com/uye-ol/23

Refsiz link:
gotocow.com/