İnternetten para kazanmak istiyorsunuz, o yuzden bu yazı başlığını tıklayıp iceriği okumaya başladınız. Gercekten internetten para kazanmak istiyorsanız yazının devamını okumaya devam ediniz. Yazımın devamında internet uzerinden nasıl para kazandığımı acıklayacağım, umarım sana yol gosterir.
İnternetten para kazanmaya nasıl başladım ?
Yaklaşık 6 yıldır internet uzerinden, değişik platformlar sayesinde iyi paralar kazandım ve kazanmaya da devam ediyorum. İnternet uzerinden para kazanabileceğiniz gercek uygulamalardan daha onceki yazılarımda bahsetmiştim. İsteyenler o yazılarıma da goz atabilirler.
İlk para kazanmaya kendi actığım siteden başlamıştım. Teknoloji icerikli actığım sitede; akıllı telefonları tanıtıp fiyatları konusunda bilgi veriyordum. Zamanla site trafiğim artmaya başladı. bazı kelimelerin arama motorlarında olmadığını fark ettim. Bu fırsatı değerlendirmek icin, o kelimeler ile ile ilgili başlıklar actım ve ciddi icerikler hazırladım. Bahsettiğim site "Google" tarafından cezalandırıldığı icin actığım bazı konu başlıklarından da bahsedeceğim. Bu ceza bana bir ders oldu. Ancak site ceza almadan onc,e benim ciddi sayıda muşterim olmuştu ve hepsinin de iletişim bilgileri kayıt altına alınmıştı. Ornek konu başlıklarından da nasıl bir iş yaptığım anlaşılacaktır zaten.
Ornek konu başlıklarım: " Arabistan telefon fiyatları " , " Arabistan'dan telefon satın alma ", "Arabistan iPhone fiyatları", Arabistan'dan iPhone Getirtme" buna benzer onlarca konu başlığında web sitem ilk sıralarda yer alıyordu. Bu kelimelerden gunluk 1500- 2000 civarı organik ziyaretci alıyordum. Bu konu iceriklerinin sonuna da iletişim bilgilerimi ekliyordum. Ozellikle whatsapp uzerinden iletişime gecip Arabistan'dan telefon alma ile ilgili bilgi almak isteyenler cok oluyordu. Ben de konu ile ilgili oğrendiklerimi onlarla paylaşıyordum.
Soru soranlar arttıkca işin boyutu değişmeye başladı. Benden telefon talep edenler olmaya başladı. Bunun uzerine "Arabistan'dan telefon getirebilir miyim? " diye araştırmaya başladım. Araştırmalarım sonucunda Turkmen asıllı ama Suudi Arabistan'da yaşayan bir arkadaşla tanıştım. Hataylı Turklerle uzun yıllardır calıştığı icin Turkceyi cok guzel oğrenmişti. Ona durumu anlattım. Tamam dedi ben sana istediğin telefonları gonderirim.
Sorun şu idi telefonları kiminle gonderecekti ?
O soruna da cozum bulduk. Turkiye'den umreye giden bazı arkadaşlar oluyordu. Onlarla Turkmen arkadaşı tanıştırdım ve onlarla bana telefon gonderim işi başladı. Turkmen arkadaş Hatay'dan kereste alıp onları sehpa icin işliyordu. O bana telefon gonderdikce ben telefon paralarını, kereste aldığı yere oduyordum. Boylece birbirimize guvenmeye başladık. Belli bir zaman sonra Turkmen arkadaş Turkiye'ye beni ziyarete geldi. iyice arkadaş olmuştuk.
O yıllarda S.Arabistan ile Turkiye kıyaslandığında akıllı telefon fiyatları arasında ciddi fiyat farkı vardı. S.Arabistan'dan iPhone 6S Plus ya da iPhone 7 alanlar neredeyse 1000 TL kazanclı oluyorlardı. Ben de telefon başına bu oranın cazipliğini yitirmeyecek şekilde, 300 TL kar ediyordum. Bu şekilde yaklaşık 2 yıl boyunca cok iyi para kazandım. Daha sonraki 2 yıl icinde kazancım azalmaya başladı. Turkiye'de doların yukselmesi, aradaki fiyat farkını cok azalttı. S.Arabistan'da Riyal, dolara endekslendiği icin, Riyal TL karşısında değer kazandı. 3.75 Riyal 1 USD yapıyor. Umarım ne demek istediğimi anladınız.
Bu sektor bittikten sonra, bionluk uzerinden makale satışı yaparak para kazanmaya devam ettim. Makale satışları ile beraber, backlink ve SEO işleri de yapmaya başladım. Oradan da bir gelir elde etmeye devam ediyorum.
İyinet forum uzerinden de halen calıştığım muşterilerim var. Forum siteleri uzerinden de aldığım işlerle kazancım daha da arttı.
Umarım bu yazım sizlere internetten para kazanma konusunda yardımcı olur.
İnternetten nasıl para kazandığımı acıklıyorum
İnternetten Para Kazanma0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- İnternetten nasıl para kazandığımı acıklıyorum