selam arkadaşlar, Turkiye'deki şartlar bol bol ip adresleri değiştirmek zorunda kalıyoruz işte bundan dolayı korktuğum başıma geldi ve hesabım dolandırıcılıktan banlandı şoyle bir mesaj atıcam rapide yardım bi ederseniz sevinirim ingilizce ya da almancaya cevirilecek arkadaşlar

Selamlar,
xxx numaralı hesabımı, ortak hesap kullanımından kapatmışsınız..İp adresim sabit olmadığı icin surekli değişiyor..Bunda Turktelekomunda payı buyuk cunku alt yapının kotuluğunden dolayı modeme reset atmak zorunda kalıyorum bunun sonucunda da ip adresim değişiyor..Bir ara şifremin calındığını fark ettim, hesabımın kilitli olmasından dolayı sorun yaşamadım ve şifremi değiştirmek zorunda kaldım..Bu olayıda yuksek kota duşuşlerinden sonra farkettim ve sonrasında ip adresi değişiklerinden otomatik hesap kapama olayı olmadı..Son birkac gundur alt yapının yoğunluğundan dolayı ve elektrik kesintilerinden dolayı ip adreslerim otomatikmen değişti ve sonrasında hesabımı kapatmışsınız.. İşte bu sebeblerden dolayı hesabımın geri verilmesini istiyorum..