4 yıldır uğraştığım icin instagram konusunda kendime cok guveniyorum. Bu taktik kitini alıp uyguladıktan sonra İnstagram'da para kazanamamız mumkun değil. Algoritma haraketlerine kadar renkli& okunaklı bir bicimde anlatılmıştır. Ayrıca her turlu sorunuz icin yardımcı olabilirim 05395075003.
*GUNLUK YAKLAŞIK 30 DK İLGİ YETERLİ OLACAKTIR KISA BİR SUREDEN SONRA 15 DK İLGİLENMENİZ SİZE GUNDE +50-1000 TL ARASI KAZANDIRACAKTIR!
*KİT İOS VE ANDROİD İCİN AYRI AYRI ANLATILMIŞTIR
*KİT SAYESİNDE İNSTAGRAM SAYFALARI HAKINDA BİLMEDİĞİNİZ TRİCK'LERİ OĞRENECEKSİNİZ KİT HER TURLU SAYFA İCİN YARARLI BİLGİLER İCERİR
Telefon yeterlidir herhangi bir bilgisayar sistemine gerek duyulmuyor kitte. Kit sadece insta'dan link sayfası icin değil tum sayfalar icin gerekli bilgiler iceriyor. Yaklaşık 20 Sayfa Surmuştur.
Taktik kiti gorseller ile desteklendirilmiş okunaklı, renkli ve herkesin anlayabileceği dilde yazılmıştır.
TAKTİK TAM 35 BAŞLIK İCERMEKTEDİR.
İCİNDEKİLER;
[G]= Guncellendi
[Y]= YENİ
FORUM DIŞI SATIŞ İCİN : WHATSAPP
FİYAT : (%) 50 iyi net İNDİRİM OZEL 30 TL'dir
Bu taktiğe herkes erişebilsin diye ucuk fiyatlardan kacındım. Alan ve uygulayan herkes taktiğin parasını kat be kat cıkarır.
İyiNet ilk referans ozel kiti 15 tl gibi cok ikonik bir fiyattan verebilirim.
Forum Dışı Muşteriler;
a.yurdaer7' Alıntı:
Kendilerinin kitine sahibim ve genel sayfa yoneticisi olarak şunları aktarmak isterim. Oncelikle farklı bircok bilgi iceriyor. absurt icerikli sayfa kasmaya meraklı olanların fazlasıyla işine yarayabilecek bir kit. Genel sayfalar icinde guzel başlıklar ama kitin en etkili yanı kendisine istediğiniz zaman ulaşabiliyor olamanız.( 7/24 aktif birisi :d ) Kısaca sayfayı tecrubeli biri ile beraber yonetiyorsunuz. Fiyat gayet makul forumda satın aldığım tek kkittir ve pişman olmadığımı belirtmek isterim
1 haftada en hit alamayacak sayfam (Yazılım) 2500 gosterime ulaşmış durumda ve coğu gonderim keşfete duşuyor.
Genişletmek icin tıkla ...
hsynklnc5451' Alıntı:
Taktiği satın aldım. Sonuna kadar anca okuyabildim tam detaylara da dikkat etmedim fakat taktik fiyatının kesinlikle fazlasını hak ediyor. her başlık detaylıca anlatılmış. Kesinlikle satın alın derim.
oguzhantr' Alıntı:
Bugun satın aldım ve inceleme fırsatı buldum. Bir cok konuda detaylı anlatım mevcut ben faydalı bir kit olduğu kanaatindeyim ve kafanıza takılan herşeyi WhatsApptan sorabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.
bulentking' Alıntı:
@TolgaBey35 hocam zaten kendi capinda bir sosyal muhendis. Ondan alacaginiz her urun sizin yarariniza olacaktir.
Taktiği satın aldım gayet başarılı.
oxcakmak' Alıntı:
Arkadaşlar kit alındı, hocamız en ince detayına kadar neler yapacağınızı vs. ustunuze duşen herşeyi yazmış kiti iyi bir şekilde oğrenip uygulayın yoksa duşuş yaşarsınız (ben twitter da yaşadım bir aralar)
machine' Alıntı:
Ozenle hazırlanmış kit. İnstagram uzerine calışmak isteyenler icin bicilmiş kaftan.
btnaslan' Alıntı:
Kit satın alınmıştır. İlerki gunlerde hesabımda neler olduğunu sizlerle paylaşacağım
yadi4hub' Alıntı:
kit satın alındı.
uygulanmaya başlandı ilerleyen zamanda hesabın durumunu paylaşacağım.
Link20' Alıntı:
Kiti satın aldım. Kitin icindeki bilgiler muthiş yararlı ve oz bir şekilde anlatılmış. Ayrıca bir sorum olduğu zaman Whatsapp uzerinden sorabiliyorum. Alacak arkadaşlar beklemeden alsın bence.
Emre_Gumushan' Alıntı:
Kit satın alındı. Yararlı bilgiler var. Whatsapp uzerinden yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.
alliay479' Alıntı:
kiti satın aldım. gercekten ozenle hazırlanmış, yararlı bilgiler iceren bir kit. almayı duşunenler icin tavsiye ederim
Link20' Alıntı:
Kiti satın aldım. Kitin icindeki bilgiler muthiş yararlı ve oz bir şekilde anlatılmış. Ayrıca bir sorum olduğu zaman Whatsapp uzerinden sorabiliyorum. Alacak arkadaşlar beklemeden alsın bence.
Pollux' Alıntı:
Kiti satın aldım.Kitin icinde birden cok yararlı ve detaylı bilgi var.Ayrıca sıkıntım olduğuğu zaman whatsapp'tan sorabiliyorum.Almak isteyen gozu kapalı alabilir
xdgsdx2534' Alıntı:
Kiti satın aldım tek diyebileceğim boyle programlarla kasmak yerine elle kasarsaniz kapanmaz hesabınız ve arkadaş elle nasıl kasılacagini cok iyi anlatmis şu an ben her gun 200-400 takipci alıyorum
gokhannn' Alıntı:
Kit satın alındı benim gibi 0'dan instagrama girmek isteyenler icin yapılacaklar detaylarıyla anlatılmış.
oxcakmak' Alıntı:
Kiti almayan arkadaşlar, satış bitmeden alsın!!!
Tolga ile kazanmaya devam, money money money!
Emre_Gumushan' Alıntı:
Ekli dosyayı goruntule 5300
Yaklaşık 3 hafta once başladım. Durum şuanda bu şekilde. Whatsapp uzerinden sorularımı yanıtlıyor, hesabı kontrol ediyor tavsiye veriyor. Daha ne olsun ?
Brk' Alıntı:
Kiti satın aldım baştan sona okudum gayet iyi duruyor ve şimdi uygulamaya başlıyorum sık sık buraya tecrubelerimi yazıcam
Rdvnmct' Alıntı:
Kit gayet guzel arkadaşlar Tolgabey hocam gayet guzel ve acıklayıcı bir kit hazırlamış ellerine sağlık
Square' Alıntı:
Kit satın alındı başarılı ve detaylı olmuş uygulama başladığım andan itibaren yeterli etkileşim almaya başladım bile teşekkurler
dejavu178' Alıntı:
Kiti aldım, actım bir hesap denemelere başladım. Kit iceriği geniş. Daha once instada pek başarılı olamadım. Bu sefer olurum insallah
KradipS' Alıntı:
kiti aldım. her konuyu detaylıca anlatmış ellerine sağlık.
SinanSS' Alıntı:
Kiti satın aldım herşey detaylı anlatılmış indirim bitmeden alın derim
CengizHan' Alıntı:
Kiti Satın Aldım. Kit detaylı anlatılmış ve whatsapp'dan destek veriliyor.
Skut' Alıntı:
Kit guzel tavsiye ederim. Sorularınız olduğunda cevaplıyor
CaanS7' Alıntı:
A'dan Z'ye herşeyiyle eksiksiz anlatmış takıldığınız neresi olursa whatsapptan siz anlayana kadar destek veriyor bu adama guvenin kit işe yarıyor
Erkanaraz' Alıntı:
Arkadaş kiti gayet guzel anlatmış 3-5Eksiğim vardı aldığım kit sayesinde oda tam yerine oturmus oldu.
Link işiyle uğraşanlara iyi gelir kaynagı olacağını duşunuyorum Tavsiye edebilirim
UmutBelci' Alıntı:
Kiti satın aldım cidden 20 tlden fazlasını hak etmektedir kite camur atanlara kanmayın alın deneyin pişman olmayacaksınız
Ve anlamadığınız veya takıldığınız yerde tolga beye sorabilirsiniz her zaman destek veriyor ben bir cok soru sordum 1 kere olsun yeter be kardeş kitte yazıyor oku yap demeden anlattı yardım etti kendisine cok teşekkur ederim.
Ferhat047' Alıntı:
Kiti Satın Aldım Şu ana Kadar cok memnun kaldım Tolga abi hic cekinmeden Her konuda cok yardımcı oluyor.hic kimseye aldırış etmeyin ve kiti satın alın derim.
escasez7' Alıntı:
TolgaBey Gercekten ilgili ve guvenli birisi tam ticaret adamı esnaf olucak adam
tamtadinda' Alıntı:
Kiti aldım gercekten cok yardimci oluyor herkese tavsiye ederim.
emirpng' Alıntı:
Kiti aldım, icinde bilinmedik taktikler var. Yarından itibaren deneyeceğim teşekkurler.
cihannetwork' Alıntı:
Kit alındı. Kısa ve net ifadeler ile uzatmadan anlatılmış. Butun sorularınızın cevaplarını kit icerisinde bulabilirsiniz. Kit'te anlamadığınız bir yer olduğu taktirde whatsapp ile yardım ediyor. İlgili bir arkadaş.
enesyetkin' Alıntı:
Kit satın alındı. Kesinlikle verilen parayı hakediyor. Whatsapptan yardımcı oluyor. Kit ayrıntılı bir şekilde anlatım yapıyor. Tavsiye ederim.
tahinpekmez' Alıntı:
Taktik satın alındı geri donuşler en kısa surede yapacağım iyi forumlar.
EfeReis06' Alıntı:
[automerge]1585402419[/automerge]
Kiti satın aldım.Yazılanlar gercekten cok işe yaracak şeyler hele bilmeyenler icin bulunmaz nimet. Fiyatına gore kesinlikle alınması gerektiğini duşunuyorum daha denemedim denedikten sonra istatistiklerimi atacağım. Bu fiyata almanızı oneririm. İlgili bir şekilde sorularınıza cevap veriyor
Selim Oz' Alıntı:
Taktik Gercekten Guzel Şuan 4 Katını cıksrttım kazancim giddikce artiyor
emirhancoban' Alıntı:
kesinlikle cok ayrıntılı ve guzel bir kit saat 00.00'da bile yardımcı oluyor pişman olmazsınız
bygarez' Alıntı:
Kiti satın aldım cidden cok detaylı anlatılmış abidik gubidik kitler 5-10tl vermeyin kit cok guzel herkese almasını tavsiye ederim ellerine sağlık.
emirhancoban' Alıntı:
kesinlikle cok ayrıntılı ve guzel bir kit saat 00.00'da bile yardımcı oluyor pişman olmazsınız
mdurmaz' Alıntı:
KİT satın alındı cidden yararlı bildiler var ve arkadaş surekli destek sağlıyor aldın bitti yok ben memnun oldum.
Skolyox' Alıntı:
İnstagramla uzun suredir uğraşmama rağmen kitten bir şeyler kaptım. Alma duşuncesinde olan arkadaşlara tavsiye ederim. Elinize sağlık @TolgaBey35