1 Hafta 7 Lira (Turkcell Mobil odeme kabul edilmekte)
3 Hafta 17 Lira ( 5 Lira indirim )
1 Ay 28 Lira'dır. ( 3 lira indirim )
Tum durumlarınızı beğendirebilirsiniz. Sayfalardaki bağlantıları beğenmektedir.
Uygulama : Tıkla
Durum,Yorum,Sayfa Gonderileri,Fotoğraf, bağlantı ve ilişki durumu şu an aktiftir.
Sıkca sorulan sorular
Neden sure sınırsız değil ?
Facebook uygulamaları surekli kapattığından sure sınırsız değildir, sınırsız garantiyi kimse veremez.
Surem bitmeden uygulama kapanırsa ?
Sureniz bitmeden uygulama kapanırsa uygulamayı tekrar kuruyorum, uye cekiyorum ve VİP uyeliğinizi veriyorum. (kac gun kaldıysa o kadar)
Odemeyi nasıl yapıyorum ?
17 lira ve 28 liralık odemelerde banka kabul ediyorum. (17+3 yaparsak 3 gun sureyi uzatırım. 28+2 yaparsak 3 gun sureyi uzatırım.)
Uygulama ne zaman acıldı ?
Uygulama 10 ocak'ta acıldı sanırım, kesin tarihi hatırlamıyorum. Link'i hÂl kapanmamıştır. Bir kez script değişmiştir, ilk scriptinde 10.000 kişiye hizmet vermiştir.
Bu scriptin apisi hic yasaklandı mı ?
Apisi ilk kurulduğunda 100 uyede yasaklandı, daha sonra 1300 kusur uye oldu ve hic api sorunu yaşamadık. Yaşanmışsa da uyelerimiz surekli aktif olduğu icin uygulamaya tekrar girdiklerinde access token (beğenmeleri icin gereken izin) yenileniyor. Bu yuzden de sıkıntı yaratmıyor.
Lutfen konuya baltalama amaclı yorumlar yazmayın, uygulama ile ilgili butun bilgileri sundum.
Durum Sizden Beğeni Bizden Sınırsız(Foto,İlşki,Video,Durum,SayfaGonderiler i Beğendir)
Facebook Alışveriş0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook Alışveriş
- Durum Sizden Beğeni Bizden Sınırsız(Foto,İlşki,Video,Durum,SayfaGonderiler i Beğendir)