RAM 8
Oncelikle forumdaki diğer konuları incelediğimde bir cozum bulamadığımı veya konuların eski olduğunu belirtmek isterim.
Aygıt yoneticisinde 7400M series olarak gozukuyor (ama donanım kimliğinde 6760 anlamadığım bir nokta da bu)
Donanım kimliği: PCIVEN_1002&DEV_6760&SUBSYS_05031028&REV_00
Ekran kartımın en guncel surucusunu bulmaka zorluk cekiyorum. 2014'ten yukleyebildiğim suruculer var ancak bilgisayar o suruculer ile tam performanslı calışmıyor. Şu anda işletim sistemim Windows 8.1 64 Bit. Bircok surucuyu denedim ve her birini denemeden once suruculeri DDU ile kaldırdım. Bu kartın tam performans ile calışan en guncel Win8.1 surucusunu bulmama yardım edebilir misiniz?

Bilgisayarda dahili olarak Intel HD3000 var belirtmek istedim.

Aynı zamanda Intel sitesinden guncel HD 3000 surucusu de bulamıyorum. Ancak Aygıt Yoneticisi'nden HD 3000 surucusunu otomatik yukledğimde harici kartın surucu de yukleniyor ancak bu surucu yuklendiğinde de gozlemlediğim kadarıyla oyun oynarken ve kilit ekranında bazı problemler cıkıyor. Sonuc olarak bilgisayarımın guncel ekran kartı suruculerine ihtiyacım var ve bilgisayar modelim başlıkta yazıyor.

Şimdiden teşekkurler.